Information om Hiper

Hvis du ikke allerede har hørt om Hiper, så skal du læse denne artikel. Hiper er en forholdsvis ny internetudbyder, som hurtigt har etableret sig på det danske marked. I denne artikel vil du få al den information vedrørende Hiper, som du har brug for, hvis du overvejer at skrifte internetudbyder.

Hiper - dette tilbyder de

Hiper er en forholdsvis ny dansk internetudbyder, som blev etableret i slutningen af 2015. De tilbyder både bredbånd via kobberteknologi, fiber og kabel TV via YouSee’s net.

Så hvad gør Hiper forskellig fra de andre internetudbydere? Hiper leverer den højeste hastighed, som de kan, når det kommer til kobberteknologien. Du er derfor ikke sikret en bestemt hastighed i forhold til andre internetudbydere. Hvis du vil få en idé om, hvilken hastighed din adresse vil få, så kan du klikke dig ind på Hipers hjemmeside og tjekke dette på deres adressetester.

Hvad koster Hiper?

Hiper er billigere end mange andre internetudbydere, og ligger derfor i den lave ende af prisskalaen. Dog skal du selvfølgelig være klar over, at du ikke er sikret en bestemt hastighed i forhold til andre internetudbydere.

Du kan for eksempel betale 199 kroner om måneden med en binding på 6 måneder og få 100/25 Mbit (minimum 10/0.5 Mbit). Du kan også betale 299 kroner om måneden med en binding på 6 måneder og få 1000/1000 Mbit. Dette er helt op til dig, og hvad du foretrækker - samt hvor billigt du vil have det.

Hiper har super gode anmeldelser på Trustpilot. Og med en score på 7.6, så betyder dette at de fleste af deres kunder er fuldt tilfredse med hvad Hiper tilbyder.

Hvem er Hiper?

Ifølge Hiper selv er de Danmarks bedste bredbånd til markedets laveste priser. De har ikke noget med hastigheder eller pakkeløsninger at gøre, men leverer i stedet op til 100 Mbit eller 1000 Mbit - afhængig af hvor du bor etc. Med deres fiberforbindelse kan du få helt op til de nævnte 1000 Mbit, som er Danmarks hurtigste forbindelse.

Hiper sælger kun bredbånd, og du kan derfor ikke få andet med i købet. Og hvis du har fibernet i forvejen, så kan du skam også sagtens få fibernet med det samme. Hvis du ikke har fibernet, så kan du sagtens stadig få en hurtig forbindelse via telefonnettet eller kabel TV’et.

Hiper - deres hjemmeside og hvordan du køber bredbånd

Hiper har en meget overskuelig hjemmeside, hvor du hurtigt kan finde den information, som du har brug for. Deres produkt er meget simpelt, så det kræver faktisk heller ikke den store information for at finde ud af, om det er noget for dig eller ej. Det bedste er bare, at få et bud på hastigheden, inden du bestiller bredbånd fra Hiper.

Det er nemt og hurtigt at købe bredbånd hos Hiper - og du kan gøre dette ved kun et par få klik via hjemmesiden.

Hvis du vil vide mere om Hiper, deres produkter, priser eller lignende, så kan du klikke dig ind på deres hjemmeside: www.hiper.dk.