Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Bredbånd til hele familien

Det kan være svært at vælge hvilken slags bredbånd man skal have til din familie. Der kan være mange komplikationer indblandet. Der skal selvfølgelig ikke betales for meget for, for mange Mbit, men heller ikke for lidt, så forbindelsen bliver dårlig når hele familien er på nettet på én gang.

Familien

Alt efter hvor stor en familie man er, kan der være forskellige pakker der passer bedst til familiens behov.

Helt grundlæggende når man snakker om internnet eller bredbåndsforbindelser, er det vigtigt at have en baggrundsviden for hvad bredbånd egentligt er. Læs derfor gerne vores artikel ”Hvad er bredbånd?” Når det er sagt er det også vigtigt som forbruger at vide, at jo flere Mbit, jo dyrere er prisen også.

Familie messigt behøver man ikke at have det hurtigste internet eller bredbånd vel at mærke, hvis ikke der er behov for det. Det kommer and på hvor mange man er i familien, eller hvor ofte man bruger internettet. En god tommelfinger regel er, at langt de fleste familier bruger omkring de 20 til 50 Mbit bredbåndspakker.

Nedenfor kan du læse mere om, en 20 Mbit bredbånds-forbindelse, samt en 50 Mbit. Ligger din familie midt imellem de to pakker, er der også mange udbydere der har 25 til 40 Mbit pakker, og det kan derfor være en fordel med sådan en pakke, hvis familien bruger nettet meget, men ikke nok til, at skulle betale for en 50 Mbit.

20 Mbit:

Denne hastighed er som sagt en populær hastighedsforbindelse. De fleste selskaber køre af og til kampagnetilbud på denne type af hastighed.

Denne forbindelse egner sig godt til kernefamilien, hvor de forskellige familiemedlemmer gerne vil være på nettet på samme tid. Derfor muliggør denne type af forbindelse og langt de fleste aktiviteter på nettet. Den gør det muligt at være tre-fire computere på nettet samme tid, helt uden at nette bliver svækket på nogle af de andre tilkoblede computere.

Forbindelsen hos de andre tilkoblede computere kan dog blive svækket, hvis altså en tilkoblet computer downloader meget store filer.

Prislejet på denne type forbindelse er omkring 240 kr. om måneden hos de fleste danske udbydere.

En familie på 4-5 kan dog med fordel vælge en pakke der er større, f.eks. en 30-35 Mbit.

50 Mbit:

Denne type forbindelse er ekstremt hurtig, og der er meget få familier der overhovedet har brug for denne type hastighed. Hastigheden kan være svær at opnår med et traditionelt bredbånd. Hvis man har fibernet er det dog nemmere.

Man skal være opmærksom på, at det ikke er alle steder i Danmark, det kan lade sig gøre, at få denne type forbindelse.

Denne forbindelse egner sig til en familie, der ønsker at streame videoer i ekstremt god kvalitet, og til familier der downloader rigtig meget, på flere computere ad gangen.

Prislejet på denne forbindelse er omkring 320 kr. om måneden hos de fleste danske udbydere.

Andre pakker

Der er altså forskellige typer af bredbåndspakker at vælge imellem. Hvis du er en familie der bruger bredbånd meget lidt, eller ekstremt meget, kan du læse vores anden artikel ”Hvor hurtigt internet har jeg brug for?”, og læse hvem en 10 Mbit pakke henvender sig til, samt en 100 Mbit pakke. Der er ikke mange der har brug for en 100 Mbit, men det kan altid gavne, at være viden om et område inden man vælger.

På internettjek.dk kan du indtaste det forbrug du har behov for, og derefter vil vores søgesystem fravælge de pakker og udbydere i Danmark, som ikke henvender sig til netop dit eller din families forbrug. Vi finder altid de billigste bredsbåndspakker til dit behov, og du kan nemt og enkelt få et overblik over markedet, og derved købe en pakke der er til gavn for din familie, enkelt og billigt hos internettjek.dk.