Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Danskerne streamer som aldrig før

Streaming tjenester bliver mere og mere populære i Danmark - både i form af musik, Tv-serier og film. De er næsten lige så populære, som de almindelig Tv-kanaler.

En udvikling der fortsætter og fortsætter

Streaming er, som sagt, mere populær end nogensinde før. Danskerne streamer film og Tv-serie som aldrig før. En undersøgelse lavet af PwC, viser at dette betyder, at der forventes en samlet vækst hos TV-branchen frem mod 2020, selvom især lejebranchen er faldet drastisk.

Du er sikkert allerede tilmeldt en streaming tjeneste, såsom Spotify, Netflix, HBO Nordic eller ViaPlay. Der findes i dag masser at vælge imellem, hvad end du leder efter en musiktjeneste eller en filmtjeneste. Derfor kan det også være svært at beslutte sig for, hvilken der passer dit behov.

Vælg den streamingtjeneste, der passer til dig og dit behov

Hver enkelt streamingtjeneste passer næsten altid til forskellige behov. Derfor er det vigtigt at blive klar over, hvad du lige præcis har brug for, førend du tilmelder dig og betaler for en tjeneste. Dog kan du ofte få 1 måneds gratis streamingtjeneste, hvilket især kan være behjælpeligt, når du prøver at vælge, hvilken en der er noget for dig.

Netflix er klart én af de mest populære streamingtjenester i Danmark. Der er et bredt udvalg af forskellige film og TV-serier, men der kommer konstant flere og flere tjenester til Danmark, der giver Netflix konkurrence til stregen.

Streaming til dig med børn

Børn elsker at se tegnefilm. Og hvad bedre er det, end bare at tænde computeren eller Ipad’en og finde barnets yndlingstegnefilm. En god tjeneste for dig med børn er MinBio.

Her findes der udelukkende indhold for børn, og du kan købe et abonnement for 39 kroner om måneden, hvis du køber for 12 måneder af gangen. Hvis du også er vild med at streame, så er der andre tjenester, der er bedre for hele familien såsom Netflix.

Streaming til dig der elsker Tv-serier

Hvis du elsker at se serier, så er HBO en vinder for dig. Her kan du se alle de populære serier, såsom Game of Thrones, Divorce, True Detective og The Walking Dead. Deres udvalg af film er begrænset, men deres Tv-serier er lige i skabet.

Hvis du ønsker et lidt bedre udvalg af film også, så skal du vælge Netflix. Netflix har også et stort udvalg af en masse forskellige Tv-serier - både nye og gamle. Derudover producerer de også selv en masse Tv-serier såsom Santa Clarity Diet, Gracie og Frankie, Riverdale etc.

Streaming til dig der elsker TV, men aldrig har tid på de rette tidspunkter

Elsker du at se dansk TV, men kan du aldrig finde ud af at sidde klar foran fjernsynet, når dit yndlingsprogram kører over skærmen? Så skal du helt sikkert vælge TV2 Play, ViaPlay eller DR. Hos TV2 Play får du adgang til alle mulige forskellige programmer, der også bliver vist i fjernsynet, hvorimod ViaPlay er meget mere reality tv. Det bedste ved DR streaming er, at det er gratis (udover at du selvfølgelig betaler licens).