Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Find det billigste bredbånd

På internettjek.dk kan du nemt og enkelt finde det rigtige bredbåndsabonnement til dig eller din familie. Når du indtaster dine søgekriterier i søgefeltet vil internetktjek’s søgesystem sortere alle de bredbåndsabonnementer fra, som ikke lever op til det indhold du indtastet i søgefeltet. På internettjek.dk kan du altså nemt og hurtigt finde det bedste bredbånd, til den bedste og billigste pris for dig.

Internettjek.dk giver dig altså mulighed for nemt og enkelt, at skabe overskuelighed over priserne på internetabonnementer. Det eneste du skal gøre er, at indstille dine søgekriterier, hvorved du vil få en internetløsning der passer bedst til dig, og samtidig også er den billigste.

Sådan gør du

 1. På internettjek.dk skal du altid starte med at indtaste dit postnummer. På den måde vil du få vist alle de internetudbydere tæt på dig, som du kan få billigt internet igennem. Det næste du nu har muglighed for, er at angive eventuelle krav du skulle have. Det kunne være krav til internet signalet, samt den hastighed du vil forvente af dit internet, hvad angår både download og upload. For at kunne give dig endnu flere muligheder for, at finde det billigste internet, der samtidig skal kunne leve op til dine forventninger, ja så kan du angive endnu flere ønsker ”avanceret søgning”.
  Her kan du finde både mulighed for TV eller måske gratis oprettelse. Du kan derudover også vælge udbyder.
 2. Når du har foretaget ovenstående, kan du nu sammenligne de billigste internetudbydere. Internettjek.dk viser dig nemlig nu, på baggrund af dine ønsker, hvilke internetudbydere der er billigst, men også lever op til de søge kriterier du har indtastet. Internettjek’s søge resultater viser altid de billigste bredbåndsløsninger øverst på siden. Du kan samtidig se indholdet af hver internet abonnement.
  På den måde kan du nemt, enkelt og hurtigt se indholdet, samt prisen, hvorved du kan finde den bedste løsning til netop dine behov, og forventninger af dit bredbånd.
 3. Den sidste ting du skal gøre, når du har valgt eller fundet det internetabonnement, du syntes er bedst til prisen, og afstemmer dine behov er, at bestille internettet hos den valgte udbyder.
  Dette gør du ved blot at klikke på den grønne knap med teksten ”gå til udbyder”. Herefter vil du blive dirigeret direkte ind til udbyderen med den billigste pris.
  Før du bestiller, skal du altid huske at tjekke prisen hos udbyderen, så du sikre dig, at du får den pris du ønskede og selvfølgelig også det ønskede internetabonnement.

Det er meget forskelligt fra person til person, hvilket slags internetabonnement der er behov for. Det kommer nemlig helt an på hvor, hvordan, men også hvor mange der bruger internettet. Læs derfor gerne nogle af de andre artikler, f.eks. ”Hvor hurtigt internet har jeg brug for?” eller ”Bredbånd til hele familien”.

Her kan du tjekke lidt mere om dine krav, og læse om hvilken slags internet der passer bedst til dig.

Let og enkelt er det altså at finde sin bredbåndsforbindelse på internettjek.dk