Hvad er mobilt-bredbånd?

Mobilt-bredbånd er egentligt meget enkelt, og som ordet antyder handler mobilt-bredbånd om, at man kan tage sit bredbånd med, hvorhen man vil.

Det kan dog være en smugle svært at skelne mellem mobilt-bredbånd og almindeligt bredbånd, idet de begge typer generere en forbindelse til internettet, men der er forskelle.

Hvis man ønsker at kunne transportere sin internetforbindelse med sig rundt om i landet, så skal man vælge et mobilt-bredbånd. Et mobilt-bredbånd er f.eks. godt at have hvis man er forretningsmand eller kvinde, og har et job hvor man køre meget fra sted til sted, og stadig skal bruge internettet.

Sådan fungere mobilt bredbånd

Et mobilt-bredbånd fungere ved, at man tilslutter et USB-stil til sin computer. Mange har før set det i reklamer, hvor en mand tilslutter sit USB-stik til sin computer på en cafe eller andre steder. I USB-stikket, som også er kaldet et USM-modem, indsætter man et lille simkort. Simkortet modtager internetsignalet. På den måde kobler computeren sig til internettet via simkortet, når computer og USB-stikket er forbundet.

Noget andet man kan gøre er også, at investere in en router der er beregnet til mobilt netværk. Det er også denne slags simkort man indsætter i routeren, men man kan også vælge en løsning hvor man indsætter hele USB-stikket i routeren og ikke blot simkortet. Med en router sørges der for, at der er flere som kan deles om det samme netværk.

Mobilt-bredbånd er dog kendetegnet ved, at man maksimalt må bruge et vis antal GB data om måneden. Derefter sættes hastigheden ned, og det kan gå hen og blive lidt dyrt, men som regel afhænger antallet af GB af, hvilket abonnement man vælger at købe sig til. Vil man have ubegrænset internet adgang, ja så skal man nok vælge et almindeligt bredbånd, eller fibernet. Du kan læse mere om fibernet i vores artikel ”hvad er fibernet?”.

Der findes altså mange forskellige typer af bredbånd, men hvis man vil være sikker på at have internetadgang til sin computer ligegyldigt hvor man er henne, er det en fordel at vælge et mobilt-bredbånd. På den måde garantere man sig, at have internettet ved sin side ligegyldigt hvor man er i Danmark.

På internettjek.dk kan du indtaste det forbrug du har behov for, og derefter vil vores søgesystem fravælge de pakker og udbydere i Danmark, som ikke henvender sig til netop dit eller din families forbrug. Vi finder altid de billigste bredsbåndspakker til dit behov, og du kan nemt og enkelt få et overblik over markedet, og derved købe en pakke der er til gavn for din familie, enkelt og billigt hos internettjek.dk. Du kan finde alle former for bredbåndspakker, også mobilt-bredbånd.

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på InternetTjek. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.