Brug for nyt internet?

billigt internet her

Populære udbydere

Mest værdi for pengene
 • Gratis oprettelse på 1000 Mbit

 • Bedst i test

 • Support til kl. 23.00

Få 1000 Mbit fra 249 kr/md
 • Gratis Wifi router

 • 2 mdr Mofibo inkl.

 • 2 mdr Podimo inkl.

Vi holder dig online, når det gælder
 • Hurtigt og stabilt net

 • Velegnet til hjemmearbejde

 • Valgfri trådløs router

I København er der rigtig fine muligheder for internet, og det skyldes også at det er en hovedstad. I hovedsteder er der altid gode forbehold for internet, da der sjovt nok er mange der har brug for det. I København er der også rigtig gode forhold for andre internet muligheder, end kun det traditionelle bredbånd.

Der er gode muligheder for bredbånd gennem din kabel-tv udbyder, men også fibernet er der mulighed for, men det er ikke helt så udbredt. Grunden til dette er, at TDC har sat sig på alt fibernet i Danmark, og de anvender eller prøver ikke at udbrede det i særlig høj grad. Andre steder i Danmark kan fibernet dog være en god løsning.

Vælger man et mobilt bredbånd i København er det heller ikke helt dumt. I København er der nemlig så mange master, at de ikke er overbooket. Mobilt bredbånd henvender sig dog mest til dem, der ikke er så aktiv på internettet.

Alm. Bredbånd i København

I København er de såkaldte kobberkabler rigtig godt udbredt, ligesom i resten af Danmark, og det er derfor ikke en dum ide. Med denne bredbåndsforbindelse får du en ganske fin forbindelse. Læs gerne vores artikel her, om den almindelige bredbåndsforbindelse.

Hastighed

Der er rigtig mange danskere som køber en alt for hurtig bredbåndsforbindelse end de generelt har brug for. Langt de fleste af os behøver ikke mere end 10-20 Mbit. Vil du gerne både kunne streame, høre radio, downloade programmer og gøre dette fra mere end én computer ad gangen, bør du mindst tage 20 Mbit.

Hvis du gerne vil have mere end 5 på, på samme tid, bør du overveje en forbindelse over 30 Mbit. For de fleste er dette alt for meget, men er du en stor familie, giver dette god mening. Alt i alt, kommer det an på hvor mange I er der skal dele forbindelsen. Er du kun én person, så er 10 Mbit rigeligt.

Læs gerne vores artikel om hastighed her, og find den som passer til dig, eller din familie.

Internet via kabel-tv i København

I København er denne løsning slet ikke dum. Du vil som oftest også få gode priser, på denne type internetforbindelse. Vi har i mange artikler efterhånden udpeget disse to aktører, men du vil typisk kunne få bredbånd via kabel-tv udbyderne YouSee eller Stofa.

YouSee er en del af TDC, så hvis du i forvejen bruger TDC, kan de ofte give din en god løsning.

Stofa kan også give en rigtig fin løsning i Københavnsområdet, man skal bare være bevidst om, at Stofa udelukkede samarbejder med antenneforeninger. Derfor skal du for at kunne få Stofa være i nærheden af en antenneforening, der har en aftale med Stofa.

Begge udbydere kræver dog, at du får leveret tv ved dem i forvejen, eller skifter, hvis ikke du har det, vil de ikke sælge dig deres bredbånd gennem kabel-tv’et.

Københavns fibernet

Fibernet og København går ikke lige umiddelbart hånd i hånd. Som allerede beskrevet, så kan dette være noget af et mysterium i København. Dette skyldes som sagt at TDC sidder på fibernettet i København, og det er noget af en jungle.

Det er Waoo! der fremstår som den store aktør i Danmark, men de har ikke gjort noget stor forsøg på, at udbrede dette i Københavnsområdet. Derfor er det hovedsageligt TDCs fibernet der bliver solgt fibernet på. Vælger du TDCs fibernet i København, så er priserne en hel del højere end andre steder i Danmark, og derfor kan du med fordel vælge en af de andre typer internetforbindelser.

Du kan også hvis du er stor tilhænger af fibernet, få dette gennem Waoo! i København. Du skal bare være yderst opmærksom på, at du skal betale 99 kr. om måneden for ekstra fiberleje af TDC, også fordi du ikke kan få tv gennem Waoo! Du er altså ret dårligt stillet som kunde gennem TDC fibernettet i Københavnsområdet.

Mobilt bredbånd i København

Mobilt bredbånd og København går ret godt sammen. Som beskrevet i starten så er det fordi, at der i København er en rigtig god mastfordeling, og rigtig mange af dem. På den måde bliver de ikke overbooket, som man kan se andre steder i Danmark.

Der er i Danmark fire udbydere af mobilt bredbånd. De fore aktører er 3, Telia, Telenor og TDC. Telia og telenor har dog gjort det, at de har slået sig sammen på deres mobilt bredbånd.

Derfor vil du kunne få præcis de samme hastigheder og priser hos Telia og Telenor. 3 har altid haft ry for at være den bedste forbindelse i København på mobilt bredbånd, men med Telia/Telenor sammenlægningen, er de nu stærkest. Hvis du rigtig gerne vil have 4G så er TDC klart stærkest, men i Københavnsområdet er de andre aktører på næsten lige niveau med TDC.

Dækning

Det er altid en rigtig god ide for dig som forbruger, at tjekke dækningen i netop dit område. Det kan du gøre hos alle de danske udbydere af internet, og på deres hjemmeside kan du finde din dækning, på et såkaldt dækningskort. Et dækningskort viser dækningen af forskellige typer internetforbindelser i Danmark.

Ved at kigge på dækningskortene i nedenstående tabel, kan du finde frem til den dækning der er bedst i dit område.

Populære udbydere

Mest værdi for pengene
 • Gratis oprettelse på 1000 Mbit

 • Bedst i test

 • Support til kl. 23.00

Få 1000 Mbit fra 249 kr/md
 • Gratis Wifi router

 • 2 mdr Mofibo inkl.

 • 2 mdr Podimo inkl.

Vi holder dig online, når det gælder
 • Hurtigt og stabilt net

 • Velegnet til hjemmearbejde

 • Valgfri trådløs router

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på InternetTjek.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.