Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Kommuniker nemt med familie, venner og kollegaer via internettet

Der er mange muligheder for at kommunikere over internettet. I denne guide præsenterer InternetTjek.dk dig for de mest populære.

Kommuniker nemt med familie, venner og kollegaer via internettet

Ville du ikke elske at være i stand til at holde kontakten med venner og familie på en nem og tilgængelig måde? I dag findes der en lang række af gratis værktøjer online, som du kan bruge til at kommunikere med dine kære. 

Er du på udkig efter den bedste måde for dig, dine venner og din familie til at kommunikere via internettet, så læs med videre her. Det eneste, det kræver, er naturligvis, at du skal have adgang til en internetforbindelse.

Videochat

Den bedste måde at interagere med dine venner og familie på via internettet er med videochat. Dette giver dig mulighed for at tale med dine kære og visuelt interagere med dem via din telefon eller computer. 

At være i stand til at se dine kære er den næstbedste ting fremfor at se dem personligt. Du kan bruge et hav af gratis værktøjer på internettet til dette.

Taleopkald

At være i stand til at tale over telefonen er ofte meget enklere end videochat, fordi din internetforbindelse ikke behøver at være så stærk. 

I stedet for at bruge din taletid på at snakke i flere timer med dine forældre eller din bedste ven, kan du vælge at anvende forskellige gratis værktøjer. På den måde sparer du din taletid til andre tidspunkter, hvor du måske ikke har adgang til internettet.

Tekstbeskeder

Den hurtigste og nemmeste måde at interagere med din familie og dine venner, når I ikke er sammen, er ved at sende beskeder online. 

Uanset om du sender en e-mail, som kan besvares til enhver tid, eller chatter med dine venner på Messenger eller WhatsApp, er det klart den nemmeste måde at holde forbindelsen på. 

Historier

I de sidste par år har vi været meget heldige i forhold til, at vi nu er i stand til at dele videohistorier, der viser, hvad vi laver på daglig basis. 

Hvis du ønsker at vise dine venner og din familie, hvad du går rundt og laver i løbet af dagen, kan du lave flere videohistorier og poste på dine sociale medier. Herved kan dine kære nemt følge med i, hvad du laver og svare på det, hvis de har lyst til det.

Masser af gratis værktøjer til at kommunikere via internettet

Der findes mange forskellige gratis værktøjer, du kan bruge til at kommunikere online med dine venner og din familie. Mange af disse kender du måske allerede, men det kan også give dig et overblik over, hvad du har af muligheder. Du kan blandt andet gøre brug af disse platforme:

  • Skype
  • WhatsApp
  • Facebook Messenger
  • FaceTime
  • Google Hangouts
  • Instagram
  • Zoom
  • Houseparty
  • M.m.

Mange apps og gratis værktøjer har endda sjove funktioner, så du kan spille og lege med dine venner og din familie på en helt anden måde. Det gør det mere spændende for dig, hvis du eksempelvis ikke bor i nærheden af din familie, men gerne vil holde kontakten uden, at det hele tiden kun skal bruges på snak eller beskeder.