Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Sådan får du internet i campingvognen

InternetTjek.dk giver dig svaret på, hvordan du får det bedst mulige internet i campingvognen

Sådan får du internet i campingvognen

Skal du på campingferie, og vil du gerne kunne streame serier, læse nyheder og tjekke dine sociale medier, mens du er afsted? I givet fald skal du undersøge, hvordan du får internet i campingvognen. Allerede nu kan vi afsløre, at der findes op til flere gode muligheder, så frygt ej, at du skal undvære internettet på din kommende campingferie. 

I dag tilbyder mange campingpladser trådløst internet, men i mange tilfælde er internettet enten meget langsomt og derfor næsten ubrugeligt, eller også koster det en mindre formue at købe sig adgang til pladsens trådløse internet. Slutteligt kan der være en større sikkerhedsrisiko forbundet med at koble sig på en trådløs forbindelse, der også er tilgængelig for andre campister. 

Af følgende grunde kan det give mening at finde en anden løsning. 

Mobilt bredbånd til campingvognen er løsningen

Skal du være sikret en både hurtig og sikker internetforbindelse, så kan det være en rigtig god idé at kvitte campingpladsens trådløse internet og i stedet få dit eget mobile bredbånd. 

Mobilt bredbånd kan især være en god løsning, hvis man er flere personer afsted på ferie, der alle gerne vil kunne tilgå internettet på mobil, tablet og laptop. 

Mobilt bredbånd kan godt nok ikke præstere en lige så høj grad hastighed og stabilitet som fibernet, men det er en kendsgerning, at det mobile bredbånd er blevet markant bedre de seneste år. Hastigheden og stabiliteten afhænger dog i høj grad af, hvor du skal campere i verden. Nogle områder byder nemlig på bedre dækning end andre. 

En af fordelene ved mobilt bredbånd er, at dette bredbånd kan bruges overalt – både derhjemme og på farten. Du kan dermed også tage det mobile bredbånd med, når du skal på campingferie, ligesom du kan bruge det, når du skal i sommerhus, på overlevelsestur i skoven eller noget helt tredje. 

Overvej følgende i dit valg af mobilt bredbånd til campingvognen:

  • Hvor mange GB har du brug for om måneden? (fri data er også en mulighed)
  • Hvor længe er du indstillet på at binde dig? (der kan være en bindingsperiode på op til seks måneder)
  • Hvilke ønsker har du til dækningen? (du skal sørge for, at der er dækning i det område, hvor du skal campere)
  • Hvor meget er du villig til at spendere på løsningen om måneden?

Skal du campere (og bruge internet) i udlandet?

Går din kommende campingferie mod udlandet, så bør du fortsætte læsningen.

Det forholder sig nemlig sådan, at ikke alt mobilt bredbånd fungerer i udlandet. Nogle udbydere af mobilt bredbånd tilbyder nemlig kun dækning inden for landets grænser. Derfor kan du pludseligt stå uden internet, hvis turen går til Sverige, Norge, Tyskland eller Frankrig. 

3LikeHome er en af de løsninger, du kan overveje at gøre brug af, hvis det er vigtigt for dig at kunne komme på internettet, når du er på campingferie i udlandet. 3 er dog ikke den eneste, der kan tilbyde mobilt bredbånd til campister, der nyder at sætte kursen mod andre lande – udbydere som Telenor og Telia tilbyder også dette. 

Bemærk at du i mange tilfælde skal aktivere roaming, før du kan bruge dit mobile bredbånd i udlandet. Kontakt din internetudbyder, hvis du har problemer med dette.