Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Smart og billig internetløsning for studerende

At være studerende er ikke altid helt nemt. Du skal fokusere på dit studie, muligvis arbejde ved siden af, og så skal du lave mad, betale dine regninger til tiden og meget mere. Når du studerer, er du på SU, hvorfor alle de faste månedlige udgifter kan være dyre.

Her er der tale om eksempelvis bredbånd. 

Studerer du, er det nødvendigt at have adgang til internettet, så du kan researche, lave dine afleveringer og meget mere. Derfor er det ikke en post, som du blot kan undvære for at spare penge. Men har du svært ved at få dit månedlige budget til at hænge sammen, findes der løsninger.

Få studierabat på internet

En god mulighed er at undersøge, om du kan finde en internetudbyder med studierabat. Der findes rent faktisk flere udbydere, som tilbyder studierabat til studerende, hvis du bestiller et abonnement hos dem.

Det kan være en god idé, hvis du henvender dig til flere udbydere for at høre mere om, hvad de kan tilbyde dig som studerende. Herved kan du ende med at spare en del penge på dit internet og muligvis få endnu bedre bredbånd, end hvad du havde regnet med inden for dit budget.

Er mobilt bredbånd løsningen?

Almindeligt bredbånd eller fiberbredbånd er muligvis for dyrt til din pengepung. Men du har naturligvis som studerende brug for internet til dine skoleopgaver. Her kan mobilt bredbånd være et godt alternativ.

Mobilt bredbånd kan du tage med dig på farten og bruge lige, når du har lyst. Hvis din uddannelsesinstitution ikke har særlig godt internet, kan du endda anvende dit mobile bredbånd der. 

Flere udbydere tilbyder mobilt bredbånd til studerende til gode priser, så du ikke skal bekymre dig om hvorvidt, du har råd til at betale alle dine regninger.

Hold øje med kampagner

Når du ser fjernsyn, har du nok lagt mærke til, at der ofte er en reklame for de forskellige internetudbydere i Danmark. Det kan være, at du ikke rigtig følger med, men det bør du gøre, hvis du leder efter billigt internet til studerende. 

Mange internetudbydere har nemlig regelmæssigt gode tilbud og kampagner på deres internetabonnementer. Disse tilbud gælder som regel for nye kunder, hvorfor du kan ende med at få internet til en rigtig god pris.

Sammenlign udbydernes internetpriser

Sidst men ikke mindst bør du altid sammenligne udbydernes internetpriser. Priser på internet varierer ofte fra udbyder til udbyder. Det vil altså sige, at du som regel kan finde billigere internet hos en udbyder fremfor hos en anden udbyder.

Når du leder efter billigt internet, er der ingen grund til, at du bruger timevis på at kigge på alle de forskellige udbyderes hjemmesider. Det kan du selvfølgelig vælge at gøre, men der findes en meget hurtigere og lettere løsning.

Du kan eksempelvis få et godt overblik over internetudbydernes priser og abonnementer med hjælp fra Internettjek.dk. Via vores platform og søgemaskine kan du angive hastighed, tilvalg og internetsignal, hvorefter du får vist mulighederne. På den måde kan du nemt sammenligne priser og finde frem til det billigste internet.