3 lancerer en ny 4G-løsning

Bredbånd til hjemmet fra 3

Man skulle næsten ikke tro, at det var sandt - men i dag kan alt lade sig gøre. 3 har nemlig valgt at udfordre det allerede eksisterende bredbåndsmarked med en billigere 4G-løsning. Du har mulighed for at få fat i det allerede fra i dag, hvis du er interesseret i det.

Hos 3 forklarer de, at 4G indtil nu har været noget, der har været temmelig dyrt til hjemmet.

I hvert fald hvis man bruger internettet meget, hvilket de fleste danske husstande i dag gør. Men hos teleselskabet 3 vil de nu lave om på dette, hvilket de gør med deres helt nye løsning, som allerede er kommet på markedet. Denne nye løsning kalder de for ”Internet til hjemmet”.

Hvad handler den nye løsning helt specifikt om?

Hvis du vælger at købe denne nye løsning hos 3, så skal du købe et bredbåndsabonnement. I dette abonnement får du en terabyte data, hvilket 3 forklarer, er nok til de fleste danske husstande. For dette abonnement vil du skulle betale 230 kroner om måneden. Denne nye løsning kræver ikke, at du skal installere noget som helst - som for eksempel med bredbånd - hvorfor du ikke behøver at få en ekspert ud til at gøre dette for dig eller selv kæmpe med det.

Sådan fungerer opsætningen

På 3’s hjemmeside kan man se, at de skriver, at det er ”en hurtig og nem opsætning med gratis router”. De forklarer, at der medfølger en Wi-Fi router ved køb af abonnementet. Denne router sørger for, at give forbrugeren en stabil og hurtig forbindelse, uden at man skal døje med at trække netværkskabler rundt i hele huset.

Det betyder, at opsætningen er meget simpel, som nævnt i ovenstående afsnit. Man skal, ifølge 3, derfor blot gøre følgende:

1. Start med at sætte SIM-kortet i selve routeren
2. Herefter skal du sætte strømkabler i routeren og bagefter i en stikkontakt
3. Nu skal du logge på routerens Wi-Fi
4. Og nu er du på internettet!

Vær opmærksom på dækningen i dit område

Hvis du er interesseret i at gøre brug af den nye løsning fra 3, så skal du dog være opmærksom på dækningen i dit område. Det er nemlig afgørende for, hvilken hastighed du kan få samt opnå. Desuden er det også afgørende for, hvor stabil din forbindelse så også kan blive på selve 4G.

Du har mulighed for at tjekke dette på 3’s hjemmeside, hvis du har lyst til dette.