Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

4 gode råd til et hurtigere internet

Hurtigt internet uden afbrydelser

Alle ved, hvor frustrerende en langsom internetforbindelse kan være. At opleve afbrydelser ved streaming, langsomme downloads og dårligt signal ved live streaming, er faktorer, der hurtigt kan ødelægge din oplevelse online.
Desværre er det ikke muligt for alle at skifte internetudbydere.

Hvis du er i en af dem, skal du få mest muligt ud af det, du har. Heldigvis er der ting, du kan gøre, før du opgraderer til en højere hastighed hos din internetudbyder.
I denne guide kan du finde gode råd til, hvordan du selv kan øge din internetforbindelse.

Har du brug for en hurtigere internetforbindelse?

Du skal sørge for, at du kan forbedre situationen, før du begynder at prøve at øge internettets hastighed. Hvis du mener, at dit internet er langsomt, er en af de bedste måder at bekræfte din mistanke på, hvis du udfører en online hastighedstest. Du kan finde et hav af ressourcer online, der hjælper dig med dette.

Genstart din router

At slå maskiner til og fra er et af de bedste tricks, fordi det i mange tilfælde løser problemet. Du kan gøre det ved manuelt at tage stikket ud af din router og tilslutte den igen, trykke på tænd/sluk-knappen, der normalt findes på bagsiden af -€‹-€‹enheden eller logge ind på routeren gennem din browser og slukke den.
Vi anbefaler, at du venter minimum 10 sekunder, før du sætter den til igen. Tiden, det tager for en hardware-nulstilling varierer dog afhængig af producenten.

I de fleste tilfælde vil et minut dog være nok.

Installer antivirus-software

Det er muligt, at du allerede har downloadet noget, du ikke skulle, og endte med malware på din computer - og malware og virusser kan være med til at reducere din internethastighed.

Hvis du ikke allerede bruger antivirus-software, sætter du sikre oplysninger, såsom dine adgangskoder og bankkontooplysninger, i fare ud over at reducere din internetforbindelse.

Brug Adblock

Annoncer og reklamer er irriterende, og de kan ødelægge din internetoplevelse, især hvis du har en langsom forbindelse til at begynde med. Hvis du ikke har brug for at se reklamer, behøver du ikke, da det henter flere data fra flere servere og kræver en længere ventetid, før websiden indlæses. Det kan derfor være en fordel at bruge Adblock til at øge internethastigheden.

Slet din internethistorik

Du ønsker måske også at rydde ud i din internethistorik. En omfattende historie, gemte downloads, cookies og cachelagrede billeder kan alle bidrage til en langsommere forbindelse.

Trinene til at gøre dette varierer baseret på den browser, du bruger, men det er muligt at finde masser af guides på nettet, hvis du ikke er sikker på, hvad du skal gøre for at slette din internethistorik.