InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:
Skrevet d. 29/03-2020

4 måder du kan spare penge på dit internet i hjemmet

Spar penge på dit internet i hjemmet

At spare penge føles godt især på dyre (men ofte nødvendige) udgifter som internet.
Hvis du er tilfreds med din udbyder, men ikke din regning, kan du prøve at forhandle eller samle dine tjenester. Ønsker du at foretage en ændring? Hvis du er heldig, kan det sagtens være, at det kan hjælpe at skifte udbyder i forhold til at spare penge.

Her er fire ting, du kan gøre for at sænke din internetregning.


1. Køb dit eget modem og router

Planlægger du at blive hos en internetudbyder i et par år? Det kan være mere omkostningseffektivt at købe din egen internethardware frem for at leje den, hvis dette er tilfældet hos din udbyder.


2. Reducer din hastighed

Internetudbydere tilbyder abonnementer, der lover downloadhastigheder på op til 100 Mbps eller mere. Det er fantastisk, hvis du har brug for det, men det har de fleste familier ikke.

At reducere din hastighed til en mere passende hastighed kan gøre, at du ender med et meget billigere månedligt beløb for dit internet. Jo hurtigere hastigheden er, jo dyrere er det som regel også for dig hver eneste måned.


3. Se om du kan forhandle om din regning

Du behøver ikke at være en hurtigt talende sælger for at forhandle med din nuværende udbyder. Din position er enkel: Du kender til en bedre aftale andre steder, og du er parat til at forlade din nuværende udbyder for at få denne aftale.

Undersøg priser, som din udbyder og dens konkurrenter tilbyder til nye kunder - og vær parat til faktisk at annullere din service og skifte udbyder. Det er nemlig ikke sikkert, at din nuværende udbyder er klar til at forhandle om dit internet i hjemmet. Mens det er muligt hos nogle, er det ikke muligt hos andre.


4. Få billigt internet på andre måder

Hvis du har brug for at spare penge, men har du stadig brug for en internetforbindelse i hjemmet, kan du måske nedjustere dit abonnement. Det kan du gøre på flere måder. Du kan naturligvis reducere din internethastighed, men du har også andre muligheder. Eksempelvis kan du vælge ikke at have et internetabonnement, men i stedet gøre brug af din mobile hotspot, hvis du har masser af mobildata inkluderet i dit mobilabonnement.

Med denne form for internet kan du sagtens tjekke din e-mail, være på de sociale medier og læse nyheder uden problemer. Hvis du ikke bruger internettet til andet, er det ikke altid nødvendigt med et abonnement kun til internet og bredbånd.