Fullrate

Alt om Fullrate

Fullrate har eksisteret i mere end 10 år, da de blev lanceret i år 2005. I år 2009 blev de dog købt af TDC, og senere hen fusioneret med M1. I dag tilbyder Fullrate en masse forskelligt til deres kunder, da du både kan finde bredbånd, mobilt bredbånd, tv via bredbånd samt mobilabonnementer.

Hvem er Fullrate?

Fullrate er et selskab, der har satset benhårdt på især bredbånd og internetmarkedet. De har også andre produkter - som for eksempel mobiltelefoni - i deres sortiment, men bredbånd og internet er klart deres største og mest populære produkter. De har stor fokus på at være et lavprisselskab, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor finde en masse produkter såsom bredbånd og internet til en god pris hos Fullrate, uden at du skal være bekymret om kvaliteten. De har eksisteret i omkring 13 år, og har derfor mange års erfaring på bredbånds- og internetmarkedet. Du kan derfor være sikker på, at du finder lige, hvad du har brug for hos Fullrate, hvis du leder efter noget, der har med bredbånd at gøre. Du kan nemlig også i dag få TV via bredbånd hos Fullrate.

Fullrates priser på bredbånd og internet

Generelt har Fullrate ret fornuftige priser. Der er ikke den store forskel, når det kommer til andre udbydere af bredbånd og internet, men derimod har de nogle gode oprettelsespriser samt mindstepriser. Hvis du skal have et abonnement med en lav hastighed, så kan du finde det til en ganske fornuftig pris hos Fullrate. Men hvis du skal have internet med en lidt højere hastighed, så er priserne ofte en smule mere, end hvad du kan finde hos andre udbydere. Derfor er det en god idé lige at tjekke hele udvalget ud, inden du køber noget fra Fullrate for at se, hvad der er det bedste for dig. Du kan nemlig vælge et væld af forskellige hastigheder, så det er bare med at vælge det helt rette for dig og din husstand, så du ikke ender med at betale mere, end hvad du rent faktisk har brug for. Du kan også finde mobilt bredbånd hos Fullrate, hvor du for eksempel kan finde et forbrugsafregnet abonnement. Dette kan du ikke finde en masse andre steder, og derfor er dette ret interessant, når det kommer til Fullrate. Du kan også få helt op til 15 GB på dit mobile bredbånd hos Fullrate.

Brugervenlig hjemmeside samt netværk

Hvis du skal købe et produkt fra Fullrate, så kan du nemt og hurtigt gøre det via deres hjemmeside. Den er nemlig ganske brugervenlig, så du ikke behøver at bruge en masse tid på at finde ud af, hvordan det hele fungerer. Du finder alle produkter på hjemmesiden, og du kan sagtens vælge at købe via den. Du lægger produkterne i kurven og betaler herefter, når du har fundet det, som du vil købe. Hvis du har brug for hjælp, så kan du selvfølgelig blot ringe til en medarbejder, der kan guide dig igennem hele processen, hvis du skal købe noget nyt bredbånd eller internet.