Yousee

Hvem er Yousee

Yousee er et datterselskab til TDC og dermed en del af TDC Group. Derfor har TDCs grundvilkår og forretningsmæssige opbygning stor indflydelse på Yousee.

Hos TDC Group er CSR (Corporate Social Responsibility) en vigtig del af forretningen. Formålet er at fremme social og miljømæssig bæredygtighed, og det gøres via fem fokusområder i CSR-strategien.

Selve TDC Groups CSR-strategi tager udgangspunkt i virksomhedens profil. Det vil sige, at der hele tiden er fokus på hvem kunderne er, hvem medarbejderne er og hvem samarbejdspartnerne er. Arbejdet er dermed struktureret efter de fem fokusområder, som er sat i samarbejde med både kunder, medarbejdere og investorer.

De fem fokusområder er; Digitalt Danmark, kundetryghed og tilllid, klima og miljø, medarbejdertrivsel og mangfoldighed samt sociale partnerskaber. Disse fem kerneområder, er altså afgørende for hvordan Yousee driver forretning.

Et digitalt Danmark skal fremme effektiviteten og åbne nye digitale muligheder. Yousee ønsker i høj grad input og dialog med kunderne, for at skabe et trygt og tillidsfuldt miljø. Herudover sigter Yousee efter at belaste miljøet mindst muligt.

Det gøres ved at sætte miljøkrav til det udstyr der bruges, optimere energiforbruget i netværket mm.

Yousee tilbyder

Yousee tilbyder både forskellige typer bredbånd, herunder fast og mobilt. Herudover tilbyder Yousee også tv og mobiltelefoni. Men i denne artikel er der kun fokus på bredbånd og mobilt bredbånd.

Bredbånd

Yousee tilbyder som nævnt både bredbånd og mobilt bredbånd. Der findes forskellige løsninger, men disse afhænger af den fysiske placering hvor internettet skal tilkobles. Det vil sige, at det er en god idé, at kontakte Yousee for at få et præcist indblik i, hvad der tilbydes på din adresse, inden du vælger Yousee som udbyder.

I nogle af Yousees bredbåndspakker får du automatisk adgang til C More, som er en streamingtjeneste hvor der findes en række forskellige prisbelønnede film og serier. Herudover kan du få adgang til Dansk Filmskat, hvor du kan se danske filmklassikere. Der tilbydes også underholdning til børnene når du vælger Yousee.

Her kan blandt andet ses Postmand Per, Pippi Langstrømpe og Alfons Åberg.

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd er en god løsning, hvis du skal bruge internet på farten. Yousee tilbyder fem forskellige mobile løsninger, så der findes noget til ethvert behov.

Bruger du ikke internettet så ofte; tjekker mails og sociale medier en gang i mellem, så har Yousee en pakke med 2 GB. Det er den mindste datamængde, man kan få.

Skal du bruge lidt mere internet, og måske være to personer på, på samme tid, kan 10 GB være mere passende.

Er dit behov lidt større, du henter måske film, streamer musik og besøger diverse hjemmesider, er 20 GB formentlig nok. Men skal du være helt sikker, kan du vælge en pakke med 100 GB. Du kommer rimelig langt for 100 GB, og behøver næsten ikke spekulere over dit forbrug.

Er det ikke nok, kan opgradere til 500 GB. Her kan der være mange på samtidigt, der kan streames flere film og musik, spilles online, tjekkes mail osv,. samtidigt uden forbindelsen går. 500 GB er til den store familie, eller det lille firma, som skal bruge trådløst internet.