Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Apps til de aktive

En smartphone kan bruges til mange andre ting end bare at holde styr på mails, beskeder, kontakter og aftaler. Du har også mulighed for at downloade en lang række apps med andre spændende funktioner såsom spil, billedredigering og inspiration til fysiske aktiviteter.

I denne artikel vil du blive præsenteret for forskellige apps, der kan benyttes i forbindelse med et aktivt liv - det værende sig både i form af registrering og måling af aktivitet samt inspiration til nye aktiviteter.

Endomondo

Denne app er meget velkendt blandt aktive mennesker på vidt forskellige niveauer. Dens primære funktion er at måle og registrere forskellige former for aktiviteter og give informationer om tid, hastighed, længde, rute og kalorieforbrug. Men ikke nok med, den giver de nævnte basale informationer, så kan du også få et overblik over din udvikling og deltage i forskellige udfordringer.

Du får altså her et overblik over din træning, som giver så meget information, at det kan øge motivationen for at tage løbeskoene på eller hoppe op på cykelsadlen.

Fit Radio

Fit Radio er en af de førende apps, der giver dig musik og playlister til din fysiske aktivitet. Appen giver dig mulighed for at vælge playlister, der er tilpasset din ønskede genre, fysiske aktivitet eller BPM. BPM står for Beats Per Minute, og er altså musikkens tempomål.

De forskellige playlister er sammensat og mikset af en række DJs, der sikrer, at musikken er veludvalgt til det givne formål. Med denne app slipper du for selv, at skulle rode med diverse musiktjenester og lede efter det perfekte musik til din løbetur, du skal blot åbne appen og vælge din ønskede playliste.

Geocaching

Geocaching kombinerer smartphonen og orienteringsløbet, og det bliver kaldt ”verdens største skattejagt”. Skattene kaldes caches, og du bruger appen til at lokalisere de forskellige caches. Det indbyggede navigationsudstyr benyttes til at finde frem til dem.

Du får med Geocaching mulighed for at udforske din hjemby eller andre steder på en sjov og aktiv måde, og hvem ved, måske du opdager nye spændende steder.

Ski Tracks

Ski Tracks er en populær vintersportsapp, der uden brug af mobildata kan registrere dine ture på løjperne. Den giver dig et overblik over hastighed, topfart, distance med mere. Derudover har du mulighed for at inkludere billeder og dele sin oplevelse og data på diverse sociale medier.

Det er altså den oplagte app, hvis du står og skal på skitur i den nærmeste fremtid!

Pocket Yoga

Pocket Yoga giver dig mulighed for at prøve diverse udfordrende yogastillinger hjemme på stuegulvet, og dermed er denne en god introduktion til yoga, hvis man ikke har mod på at tage i et træningscenter og prøve det første gang. Du kan vælge mellem 27 forskellige sessioner af forskellig varighed og sværhedsgrad. Derudover indeholder appen en stillingsordbog, som giver dig mulighed for at lære de enkelte stillinger at kende, og dermed få indsigt i korrekt udførsel og hvilke fordele, de forskellige stillinger har.

Brugen af apps kræver et mobilabonnement med indeholdende data og du skal derfor også finde et mobilabonnement der kan dække dette behov.