InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:
Skrevet d. 28/08-2017

Bærbare computere er allemandseje

Siden den første brugbare bærbare computer kom på markedet engang i 80’erne, er det efterhånden blevet den type computer, der sælger bedst. Med årene er den bærbare computer blevet mere og mere populær fordi det tilbage i dagene gik op for folk, at der rent faktisk også var noget smart ved, at man kunne tage den med sig. Dog var de første bærbare computere ikke just hverken lette eller specielt små, men det var stadig en revolution inden for elektronikkens verden.

I løbet af de sidste 12-14 år er der for alvor blevet sat skub i salget af bærbare computere, og det er ikke mindst efter, at Apple er kommet på banen med deres MacBook. Hos Bilka finder du et væld af bærbare computere til meget små priser. Du finder mærker som Acer, HP, Asus, Fujitsu og mange flere. Indholdet, antallet af RAM, lagringsplads, skærmstørrelse osv. varierer naturligvis, og det er derfor muligt for dig at finde lige nøjagtigt den computer, der passer dig og dit behov bedst. Find hele udvalget her og lad dig forelske i en bærbar computer, som er i et smukt, tidløst design og som i mange tilfælde vejer mindre end 3 kg. Den er nem at have med i tasken fordi den hverken vejer eller fylder særlig meget. Glæd dig til søndage under dynen, med din yndlingsserie kørende på din nye, bærbare computer. Køb den til en god pris hos Bilka!

Ryd op i din gamle computer og gem alle minderne

Har du investeret i en ny computer, så har du sikkert en masse indhold liggende på den gamle, som du gerne vil have flyttet med over til den nye. Det er umiddelbart heller ikke noget problem, så længe du fx har en ekstern harddisk til at flytte det med. De fleste af os har tonsvis af billeder, videoer og film liggende, som alle har en vis affektionsværdi for os, men husk, at det også er muligt at få fremkaldt billederne, så du har dem i fysisk form – lige som i gamle dage! Det kunne også være en ide at overraske forældre eller bedsteforældre med en personlig fotobog, som skildrer alle jeres minder sammen. Find fotobøger her og se de mange muligheder, der findes for at forevige øjeblikkene med familie og venner. Med Din Fotobog er det nemt og sjovt at kreere din egen fotobog. Du får billeder i en super god kvalitet, med masser af flotte, klare farver, samt alting til gode priser. Derudover går produceringen af din fotobog utrolig hurtig og du behøver derfor ikke vente ugevis på at få den hjem. Skynd dig derfor ind på siden og kom i gang med at få dine billeder fremkaldt, så du samtidig hurtigt kan få din nye computer i brug.