InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:
Skrevet d. 11/03-2020

Køb computer og mobil på afbetaling

Her på siden kan du sammenligne priser på internet, så du til enhver tid kan vælge det billigste internet, der lever op til dit behov. Brug af internet kræver dog enten computer, tablet eller mobil. Hvis du gerne vil investere i ny elektronik, men være sikker på at få den bedste pris, bør du læse videre.

Find den ønskede model

Først og fremmest skal du finde frem til, hvilken model du gerne vil købe. Det giver dig bedre muligheder for efterfølgende at sammenligne priser. Ligesom internettjek.dk hjælper dig med at sammenligne priser på internt, findes der lignende services for sammenligning af priser på blandt andet computere og mobiler.

Køb på afbetaling

De gode computere og mobiler er naturligvis ikke de billigste. Har du ikke flere tusinde kroner til ny elektronik lige nu, er der heldigvis stadig rig mulighed for at købe det – du kan nemlig både købe ny computer og mobil på afbetaling. Det er både nemt og billigt, og du kan faktisk klare det hele online.

Afbetalt.dk kan du sammenligne priser på en lang række af produkter, der kan købes på afbetaling, herunder både computere, tablets og mobiltelefoner.

Sådan sammenligner du priser på afbetaling

Afbetaling er en service, forhandlerne kan vælge at tilbyde. Det betyder, at kontantprisen splittes op i en række månedlige afdrag, frem for at du skal betale hele beløbet med det samme. Dén ydelse betaler du som regel for i form af renter.

Indimellem kan du være heldig at finde gratis afbetaling. Det betyder, at varens pris så blot er delt ud over antallet af afbetalingsmåneder – uden yderligere omkostninger. Vær dog opmærksom på, om der er andre betingelser forbundet med den gratis afbetaling, for eksempel at du binder dig til et abonnement.

Den mest almindelige måde at betale for en afbetalingsaftale er via renter, der tillægges de månedlige afdrag. Nogle afbetalingsaftaler vil dog også have gebyrer som for eksempel et opstartsgebyr som udgift. At der både er renter og gebyrer at tage i betragtning, kan gøre det svært for dig som kunde at sammenligne de afbetalingsmuligheder, du har. Derfor kan du med fordel kigge på ÅOP.

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Her er alle udgifter indregnet i en årlig procentsats. Du kan derfor roligt vælge den afbetalingsordning med den laveste ÅOP, da den samlet set er billigst for dig.

Fordele ved at købe på afbetaling

Blot 10 år tilbage i tiden var afbetaling en relativ dyr løsning, som de færreste gjorde brug af. I dag er afbetaling for alle. Det er tilgængeligt, billigt og nemt.

Fordele ved at købe mobil på afbetaling:

  • Du behøver ikke have en stor opsparing for at købe ny mobil
  • Du kan vælge et månedligt afdrag, der passer til din økonomi
  • Du kan nemt og hurtigt sammenligne afbetalingsløsninger online
  • Du kan indfri afbetalingsaftalen, hvis du kommer til penge
  • Du har råd til både at købe ny computer og ny mobil på samme tid