Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Danmark er det mest high-tech land i EU

Danmark og ikke mindst Norden pynter på hele top 5-listen over de EU-lande som er mest digitale. I EU-Kommissionens nyeste udgave af "Digital Economy and Society Index", der måler EU-landendes digitale konkurrencedygtighed, er Danmark øverst, hvorefter de yderlige nordiske lande kommer efter.

Selve indekset måler udbredelsen af både bredbånd, indfrastruktur, indbyggernes evner til at kunne gebærde sig i et digitalt samsund, samt bruges af Internettet, integration af digital teknologi i virksomheder, og sidst men ikke mindst digitaliseringen af det offentlige.

Norden som de mest digitale lande i verden

Norden pryder også den digtigale elite uden for de 28 EU-lande, udtaler EU sig. De nordiske lande, hvor Danmark, Sverige, Holland og Findland, samt Norge og Island ligger sig i spidsen når det gælder teknologi i hele verden, konkludere EU-rapporten.

Den største betydning dette har for Danmark er mere arbejdskraft. Eftersom at rigtig mange lande i dag bevæger sig hurtigt når det gælder it og teknologi, er Danmark igen vinder da førstepladsen bevares. Det er nemlig vigtigt for Danmark som et lille land, at signalere ud af til, at hvis de skal til det bedst digitale land i Europa, ja så skal de til Danmark.

EU-Kommissionen har ligeledes sat sig for, at der i fremtiden ikke må være så stort spring fra den bedste, til det mindst digitale land i EU, som er Rumænien. EU behøver et digitalt løft lyder det fra EU-kommissionen, der har sat sig som mål at gøre skældet mellem det bedste og det mindst digitale land meget lille.

Danmark har den bedste internetforbindelse

Ud fra EU-Kommissionens nye opgørelse af de mest digitale lande i EU, kan der derfra konkluderes at Danmark også er det land med den bedste internetforbindelse. Ikke kun i EU men rent faktisk i hele verden, og netop på grund af denne stærke side, kan Danmark nå sin første plads. For internettet det vigtige element når det gælder digitaliseringen, samt dens infrastruktur heraf.

Hvis du derfor ønsker den bedste internetforbindelse, så skal du være glad for, at bo i et land som Danmark, da det som det ser ud lige nu, ikke fås bedre.