InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:
Skrevet d. 26/11-2017

Danskere benytter streamingtjenester i stor stil

Har du nogensinde undret dig over, hvad danskerne laver på internettet, og hvad de bruger pengene på? Så bliver du måske overrasket. Lidt under en femtedel af danskernes online handel går nemlig til streamingtjenester.

Danskerne er vilde med online streamingtjenester

Danskerne er helt vilde, når det kommer til streamingtjenester. I år 2017 er der nemlig blevet brugt lige omkring 84 milliarder kroner på online handel, hvor 16 % af denne omsætning er brugt på streamingtjenester på internettet i hele verdenen. Danskerne har i alt brugt 13,5 millioner kroner i år, hvilket er en stor stigning fra sidste år. Køb af online streamingtjenester er nemlig steget med mere end 34 % fra sidste år og indtil nu. Og du skal huske på at året slet ikke er slut endnu, så der kan stadig blive gjort en masse køb af online streamingtjenester fra danskere. Som du kan se, er der derfor mange danskere, der bruger streamingtjenester og gladeligt betaler for det hver eneste måned.

Online streamingtjenester tjener mere og mere

De seneste par år er det blevet ekstremt populært at være medlem af en streamingtjeneste. Omsætningen stiger år for år – og danskerne brugere flere penge på disse tjenester, end de nogensinde før har gjort. Hvis man kigger på danskernes Netflix-abonnementer, er 33 % af befolkningen på denne tjeneste. Derudover er der også en masse andre populære tjenester, som for eksempel Apple Music, Spotify, TV2 Play, ViaPlay samt HBO Nordic.

Streamingtjenester på internettet

Du kan finde et væld af forskellige streamingtjenester på internet. Du kan blandt andet finde Netflix, der er en af danskernes foretrukne tjenester. Her kan du se en god blanding af film, dokumentarer og Tv-serier for både børn og voksne. Du kan også blive medlem at tjenesten ViaPlay. Her kan du også finde masser af Tv-serie og film. Du finder også alle programmer, der bliver vist på TV3, såsom en masse reality serier. Så hvis du er vild med det, skal du helt klart vælge ViaPlay. Du kan også se en masse sport i form af fodboldkampe, boksning samt meget mere. Du finder forskellige abonnementer hos ViaPlay – alt efter hvad du mest er interesseret i at se på tjenesten. Hvis du vil se en masse TV2-programmer i form af en masse sjove serier og andre programmer, så kan du købe et abonnement hos TV2Play. Hvis du er vild med sport, så kan du også finde en masse af det på denne tjeneste. 

Er du i stedet vild med de nyeste spændende series, så er HBO Nordic tjenesten for dig. Her finder du alt fra Game of Thrones til The Sopranos. Det er stedet, hvis du skal følge med i diverse serier i forhold til mange af de andre streamingtjenester.