Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Det skal du vide om dit internetabonnement hos Fullrate

Hvad tilbyder Fullrate?

Først og fremmest kan du her få et hurtigt overblik over, hvad Fullrate tilbyder af abonnementer til internet samt deres internetpriser. Du kan finde abonnementer fra 249 kroner om måneden op til 449 kroner om måneden afhængig af, hvor hurtig en hastighed dit internet skal have. Hastigheden går fra 25/2 Mbit og op til 1000/100 Mbit.

Der er derfor rigeligt at vælge imellem, hvad end du har brug for en normal eller en meget hurtig hastighed til dit internet derhjemme.

Er der mulighed for at skifte hastighed, hvis jeg finder ud af, at det er den forkerte?

Hvis du finder ud af, at du har valgt den forkerte internethastighed, er det muligt for dig at skifte den til en anden. Hvis du vælger en højere hastighed, vil det naturligvis også blive dyrere for dig, da disse abonnementer er dyrere, end hvis du har et abonnement med en lavere hastighed. Hvis du i stedet ønsker at ændre hastighed, så den bliver lavere, er det ikke muligt, før din bindingsperiode er slut - hvilket du naturligvis skal være opmærksom på.

Hvad hvis jeg fortryder min bestilling af et nyt abonnement til mit internet?

Hvis du bestiller et internetabonnement hos Fullrate, har du en fortrydelsesret på 14 dage. Det betyder altså, at du har to uger til at ombestemme dig uden, at du skal betale noget for det. Hvis der er gået mere end 14 dage, er fortrydelsesretten desværre udløbet. Du skal desuden være opmærksom på, at hvis abonnementet og internettet allerede er taget i brug inden for de 14 dage, vil du skulle betale for selve abonnementet og et eventuelt oprettelsesgebyr i den periode, du har brugt det.

Hvis du fortsætter med at have dit abonnement, skal du ydermere være klar over, at du herved er bundet af en bindingsperiode på i alt 6 måneder. Bindingsperioden gælder fra den dag, hvor selve internettet er aktiveret.

Hvordan finder jeg ud af, hvor hurtigt internet jeg kan få hos Fullrate?

Hvis du er i tvivl om, hvor hurtigt internet du har mulighed for at få hjemme hos dig selv, kan du hurtigt tjekke det på Fullrates hjemmeside . Her skal du blot klikke ind på deres hjemmeside, hvorefter du kan indtaste din adresse i et felt. Du vil nu få svaret på, hvor hurtigt en forbindelse, der er mulighed for at få hjemme hos dig, hvorefter du kan tage en beslutning om, hvorvidt det er noget for dig eller ej.