InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:
Skrevet d. 03/01-2018

Elsker du at spille? Find det rette internet for dig

Hvis du er vild med at spille på din computer, så er du vidst det man kalder for en vaskeægte gamer. Men det betyder dog også, at du har brug for internet, der kan sørge for at dit spil forløber gnidningsfrit. Læs med videre her og find ud af, hvordan du finder det rette internet for dig.

Find internet til gamere

Er du I tvivl om du er en vaskeægte gamer? Hvis du kan sige ja til, at du primært bruger internettet til at spille, så er du vidst det man kalder for en gamer. Og det er der skam intet galt i! Du skal bare sørge for at finde det rette internet, der kan opfylde dine behov. For når du bruger internettet til at spille så, så skal der også være nogle specifikke krav til din forbindelse. For det er skam ikke blot nok med en helt normal internetforbindelse – den skal kunne lidt mere, især hvis I er flere, der spiller via internettet. Hvis det kun er dig, der spiller via internettet, så er der selvfølgelig ikke helt de samme krav til forbindelsen. Hvis du ofte spiller – og hvis I er mange der gør det – så vil du nok helst have en hurtig internetforbindelse. Så skal du ud i det som vi kalder for fibernet. Denne forbindelse er den hurtigste på markedet, men du kan desværre ikke få den alle steder i landet. Du skal derfor sørge for at tjekke dækningen ved dit hjem for at finde ud af, om du har mulighed for at få fibernet

Skal jeg bruge hurtigt internet, hvis jeg spiller ældre computerspil?

Det siges, at du i hvert fald ikke behøver fibernet, hvis du for eksempel spiller nogle af de ældre computerspil såsom Counter Strike. Du kan derfor starte med at prøve dit normale internet, førend du begynder at bestille noget nyt eller få en hurtigere hastighed. Der er ingen grund til at bruge flere penge på hurtigere internet, hvis du ikke har brug for det. Derfor anbefales det, at du altid lige prøver, hvad du har af internet først.

Gode råd hvis du bruger internettet til spil

Nu har du fået lidt information om internettet, når du bruger det til at spille. Hvis du stadig er I tvivl, om hvad du skal gøre, så får du her nogle gode råd, der kan hjælpe dig lidt på vej.

  • Hav minimum 10 MB
  • Hav ikke mobilt bredbånd
  • Prøv fibernet hvis I er mange der spiller på samme tid
  • Prøv dit nuværende internet før du bestiller nyt
  • Tjek uploadhastigheden

Hvis du sørger for at have disse fem ting in mente, så kan du hurtigt komme i gang med at få en god oplevelse, når du spiller computerspil på internettet.