Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Fem fordele ved fibernet som bredbåndsløsning

Fibernettet er i øjeblikket det absolut ’hotteste’ indenfor bredbåndsforbindelser - og med god grund. Dets lynhurtige og stabile forbindelse som udbyderne nu rent faktisk kan garantere dig, fordi fiberteknologien er uafhængig af afstanden mellem dit hjem og den lokale central.

Og fiberbredbåndet er en revolution, fordi det leveres gennem nogle helt tynde kabler, hvorigennem data kan sendes igennem med lysets hastighed. Det giver dig som forbruger en enestående mulighed for at få afsindigt hurtigt og stabilt internet.

Hvis du vil have fibernet er du til gengæld afhængig af, om der er trukket en fiberledning tæt på dig. Er der ikke det kan det blive en dyr affære, men langsomt er flere og flere byer installeret med fibernetskablerne, som vil blive fremtidens internet.

Er du endnu ikke helt overbevist om fibernettets fordele, så har vi fundet fem grunde til, at du bør overveje fibernet som din næste internetløsning i hjemmet. Og som du sikkert har gættet dig til, så spiller hastighed, stabilitet og kapacitet vigtige roller for fibernettets mulighed for at blive danskernes foretrukne internetløsning.

Hvorfor vælge fiberbredbånd?

1) Mulighed for høje bredbånds-hastigheder

Bruger du dit internet til at se serier, film eller til at uploade billeder til din sky på nettet, så kan fibernettet få det til at gå væsentlig hurtigere end din nuværende bredbåndsforbindelse. I øjeblikket måles hastigheder på godt og vel 100/100 Mbit/s, hvilket er markant hurtigere end normale bredbåndsløsninger. Og det er faktisk typisk fibernet-kundernes egne computere eller kabler, der ’begrænser’ fibernettet til ikke at køre hurtigere.

2) Stabil internetforbindelse

Da din internetforbindelse nu ikke længere er afhængig af din boligs afstand til centralen, så vil du får en meget mere stabil internetforbindelse. Det skyldes fibernetsteknologiens udformning, som gør fibernettet til en af de mest stabile teknologier, der er tilgængelige.

3) Symmetriske up- og downloadhastigheder

Flere udbydere af ’normale’ bredbåndsløsninger tilbyder eksempelvis 50/10-forbindelser, hvor du kan downloade fem gange mere i sekundet, end hvis du uploader. Ved brug af fibernet er der altid symmetriske hastigheder, og du vil derfor eksempelvis kunne uploade billeder til ’skyen’ i samme hastighed, som du vil hente en film ned fra nettet.

4) Flere brugere nedsætter ikke hastigheden

I modsætning til almindelig bredbånd, så falder hastigheden på din forbindelse ikke, hvis andre bruger samme forbindelse. Bredbåndshastigheden er dermed garanteret, lige meget hvor belastet netværket er, hvilket især gør det bekvemmeligt hvis I bor mange i hustanden, eller hvis I har mange forskellige enheder i gang på samme tid.

5) Digitalt tv, bredbånd og telefoni i samme kabel

Fibernettets kapacitet gør det oplagt til brug til flere af hjemmets forskellige enheder. Det kan nemlig modtage alle digitale tjenester via samme kabel og samme udbyder - helt uden at nogen af forbindelserne bliver mindre virksomme af denne grund.