Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Fibernet - hvad er der af nyheder på markedet?

Hvad er fibernet for noget?

Fibernet er en internetforbindelse, der sender data med hjælp fra lyssignaler og lyslederkabler. Det betyder, at hastigheden er meget hurtig, da der ikke bliver tabt noget af den. Du kan derfor opnå meget hurtige internethastigheder med fibernet, hvilket kan være en fordel for nogle husstande eksempelvis ved streaming, eller hvis du downloader meget store filer eller spiller en del via internettet.

Kan jeg få fibernet

Hvis du ønsker fibernet på din husstand, så kræver det, at du bor i et område, hvor der er fiberkabler nedgravet. Der findes flere udbydere på markedet som for eksempel WAOO, der også består af eksempelvis Hiper og Stofa. WAOO dækker meget af landet, hvorfor det er oplagt at starte din søgen her, hvis du vil have fibernet.

Hiper og Stofa tilbyder også fibernet, men det er typisk i bestemte dele af Danmark.

Priserne på fibernet varierer

Priserne på fibernet kan variere en del, da dette kommer an på udbyderen. Der kan derfor være en del penge at spare hver måned ved at vælge den helt rette udbyder. Dette kan eksempelvis skyldes infrastrukturen.

Derfor kan det også være en fordel at holde sig opdateret vedrørende de forskellige udbydere og priserne på markedet, da det kan være, at du kan spare penge blot ved at finde en anden udbyder. Dette kan du eksempelvis gøre med en sammenligningstjeneste, hvor du hurtigt kan få et overblik over de forskellige udbyderes priser på fibernet og internet.

Nyheder om fibernet

Der kommer løbende nye udbydere på markedet eller selskaber, der opkøber andre selskaber med fibernet. En af de nyeste udbydere af bredbånd på markedet er Fastspeed. De har en mission om at levere hurtigt bredbånd til lave priser.

I første omgang leveres der alene via COAX (antenne).

Derudover kan du lige nu få gratis internet og fibernet hos Ewii i de første seks måneder. Herefter vil prisen stige til 299 kroner pr. måned eller 399 kroner pr. måned afhængig af abonnement.

Der er også fri oprettelse, så her skal du heller ikke betale for noget. Ewii har desuden også en fast pris til og med 2021, hvorfor du ikke vil opleve, at prisen stiger for dit fibernet.

Ønsker du TV-abonnement sammen med dit fibernet?

Hvis du har brug for andet end internet, så kan det være, at du ønsker at inkludere dit TV-abonnement sammen med dit internetabonnement. Dette har du mulighed for hos eksempelvis WAOO og Stofa, men desværre ikke hos Hiper.