Find den bedste og hurtigste bredbåndsforbindelse for dig

Der findes en masse hastigheder og bredbånd på markedet, hvorfor det kan være svært at finde den bedste hastighed for en selv. Vi har taget et kig på de forskellige hastigheder, så det bliver nemmere for dig at vælge den helt rigtige. Læs med videre her!

Bredbåndshastighed mellem 2 og 10 Mbit

Hvis du ikke bruger internettetsærlig meget, ikke downloader store filer med mere, så kan denne hastighed sagtens være nok for dig. Hvis du er vild med at streame, se film og spille via internettet, så er det nok ikke den rette internetforbindelse for dig, hvis du ønsker at have et hurtigt og stabilt internet. Hvis du gerne vil se videoer med god kvalitet, så skal du huske på, at du i hvert fald skal have minimum 5 Mbit, hvis der skal være nogen som helst mulighed for dette.

Bredbåndshastighedmellem 10 og 20 Mbit

Denne hastighed findes i de fleste danske husstande. Disse hastigheder sørger for, at du kan surfe rundt, spille, se film, se serier eller høre musik via internettet uden problemer. Selv hvis I er mere end en enkelt bruger, vil internettet stadig sagtens kunne fungere optimalt - i hvert fald hvis du som minimum har 15 Mbit derhjemme.

Bredbåndshastighedmellem 20 og 30 Mbit

Hvis du vælger denne forbindelse, så vil du have mulighed for at lave mange ting på internettet. Det er en forbindelse, som du skal vælge, hvis i er mere end fire personer i husstanden, der ofte bruger internettet og ønsker en hurtig og stabil forbindelse. Hvis i ikke rigtig bruger internettet, er der ingen grund til at vælge denne hastighed.

Bredbåndshastighedmellem 30 og 40 Mbit

Hvis du gerne vil have en ekstra hurtig forbindelse, så er disse hastigheder en mulighed. Disse bliver som oftest brugt af meget store familier, der virkelig kræver, at der skal være noget fart på internettet. Der vil ikke være nogen problemer med hverken streaming eller download med disse hastigheder.

Bredbåndshastighedmere end 40 Mbit

Denne hastighed er for folk, der rigtig gerne vil have, at hastigheden er så hurtig, at der på ingen måde kan være nogen problemer. De fleste familier har slet ikke brug for denne hastighed eller mere, hvorfor der som oftest ikke er nogen grund til at kigge på denne hastighed og disse priser. Selvom i er en stor familie, så vil det som regel være nok med en af de andre hastigheder, også selvom der sker meget streaming med mere i husstanden. Denne hastighed eller mere er selvfølgelig også en del dyrere, end hvis du vælger en af de andre hastigheder.

Husk at det ikke altid er den faktiske hastighed, som du får af udbyderen. Men der vil altid være en minimumshastighed, som du vil have mulighed for at se på deres hjemmeside. Tag et kig på dette og sørg for at have styr på det, før du bestiller en ny hastighed.

Artikel udarbejdet af Peter Andersen.