Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Find det internet der passer til dig

Er du træt af internet, som du ikke føler passer til dig? Eller er du usikker på, om du kan finde andet internet, der vil være mere fordelagtigt for dig? Så skal du læse denne artikel og se om det kan hjælpe dig tættere på et svar.

Mobilt bredbånd, bredbånd eller?

Der er fordele og ulemper ved alle former for internet. Der vil derfor aldrig kunne gives et endeligt svar på, om du skal have for eksempel mobilt bredbånd eller et almindeligt bredbånd. Du skal også få fibernet, så det kunne også være en løsning for dig.

Med mobilt bredbånd er fordelen helt sikkert, at du kan tage det med dig overalt.

Dog er ulempen, at du på ingen måde kan få en lige så hurtig hastighed eller god dækning som med andre former for internet. Hvis du i stedet kigger på det helt almindelige bredbånd, så er der selvfølgelig også både fordele og ulemper. Fordelen er helt klart, at det er en meget stabil form for internet med en god dækning de fleste steder i Danmark. Dog er det ikke lige så hurtigt, hvis du for eksempel sammenligner det med fibernet.

Her kan hastigheden overstige alle de andre, og det er klart fordelen. Dog kan du ikke få det alle steder på grund af dækningen. Men hvad du skal så vælge?

Det skal du vælge af internet

Du skal vælge den form for internet, hvor du ser flere fordele end ulemper for dig. Det kan være at mobilt bredbånd passer bedst til dig, hvor det overhovedet ikke ville passe til en anden. Men fordi du altid har brug for internet på farten og aldrig rigtig bruger det derhjemme, så ville dette være den perfekte metode for dig.

Har du derimod aldrig brug for internet på farten - udover hvad din mobil kan hjælpe dig med - så skal du måske kigge nærmere på helt almindeligt bredbånd. Før du vælger, om du vil have det ene eller andet internet, så opstil nogle punkter med både fordele og ulemper, og se hvad det ender med. Kig de forskellige faktorer igennem som for eksempel hastighed, dækning, pris, udbyder med mere først.

Skift din internetudbyder

Hvis du finder ud af, at du vil skifte internet og have en anden udbyder, så kan du sagtens gøre det på ingen tid. Du skal bare beslutte dig for, hvilken form for internet du ønsker, gå ind på internettjek.dk og anvende søgemaskinen til at finde lige netop den rigtige og bedste udbyder for dig. Når du har besluttet dig for dette,bestiller du direkte online og din nye udbyder sørger for det videre forløb inkl. evt. opsigelse af det gamle abonnement hvis du ønsker dette - dog skal du selvfølgelig huske at være opmærksom på en evt. bindingsperiode.