Fullrate (bredbånd)

Overvejer du at tegne et bredbåndsabonnement hos Fullrate? Så læs mere her, når vi guider dig om, hvad Fullrate kan tilbyde på markedet, og hvilke overvejelser du med fordel kan gøre dig for at vælge den rette bredbåndsforbindelse.

Hvorfor vælge bredbånd?

En fast bredbåndsforbindelse er optimal for dig, der ønsker internet et fast sted, eksempelvis i dit hjem eller i din virksomhed.

Hvilken type bredbåndsabonnement du skal vælge afhænger af dine behov og dit internetforbrug. Bredbåndsløsningen afhænger derfor af følgende:

  • Hvor mange personer skal tilkobles bredbåndsforbindelse? Er det kun dig, eller er I eksempelvis flere i husstanden? Hvis I er flere personer, bør du ligeledes overveje om I har samme behov og forbrug? (Eksempelvis: Vil du kun læse mails, men dine børn streame en masse film?)
  • Hvad bruger du dit internet til? Ønsker du at læse mails, streame film og game online, eller plejer du blot at bruge det til almindelig surfing på nettet.
  • Ønsker I et mobilt bredbånd, eller ønsker I et almindeligt bredbånd der fungerer via kabelnetværk?
  • Skal I have samme hastighed i upload og stream?

På fullrate.dk kan du teste hastighed, hvis du er I tvivl om hvad du har nu, og hvad dit behov er. Derudover skal du oplyse Fullrate om din adresse, da din bopæl afgør hvilken type bredbåndsforbindelse Fullrate tilbyder i dit område. Dette er en anelse teknisk, og drejer sig landt andet om hvordan din bredbåndsforbindelse sættes op, samt hvilken hastighed du kan opnå på dit internet via bredbånnet.

De mest hyppige forbindelsestyper inden for bredbånd er: Bredbånd via fibernet, DLS (Bredbånd via dit telefonstiks kobberkabler) eller Coax (Bredbånd gennem dit antennekabel).

Hvad kan Fullrate tilbyde inden for bredbånd?

Fullrate tilbyder naturligvis også faste abonnementer inden for bredbånd. Netop nu kører Fullrate med et introduktionstilbud på bredbånd til 199 kr. om månenden de første 3 måneder, uanset om du vælger en bredbåndsforbindelse med 25/2 Mbit, 50/10 Mbit eller 100/20 Mbit.

Efter de 3 måneders introtuktion ligger priserne fast i følgende prisklasser:

  • Basis-pakken (25/2 Mbit) for bredbånd hos Fullrate koster 229 kr. om måneden
  • Mellem-pakken (50/10 Mbit) koster 249 kr. om måneden.
  • Pakken Fullrate kalder ”Stor” (100/20 Mbit) koster 279 kr. om måneden.

Fullrate anbefaler på deres hjemmeside en internetforbindelse der ligger på 50 Mbit/s, hvis du eksempelvis ønsker at streame film og serier i en høj kvalitet. Samtidig fremhæver Fullrate, at valget på en 50 M/bit/s-pakke ligeledes vil være optimal, hvis I er en mindre familie, der ønsker at være på internettet på samme tid.