Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Fullrate - har favorable tilbud til bredbåndskunderne

Hvem er Fullrate?

Det hele startede i 2005, hvor den danskejede virksomhed Fullrate blev grundlagt. Hurtigt blev de populære på det danske marked, hvorefter de i 2009 blev opkøbt af TDC Group. Efter opkøbet af TDC Group begyndte Fullrate hurtigt også at tilbyde mobilt bredbånd - udover deres almindelige bredbåndsabonnementer.

Fullrate har fra starten af haft en vision om, at tilbyde enkle og billige løsninger til bredbåndskunderne, så det var muligt for alle forbrugere at få en hurtig og stabil hastighed og forbindelse i hjemmet. I 2011 kom Fullrate ligeledes ind på det danske mobilmarked, hvor der stille og roligt kom flere abonnementer til efter fusionen med M1 i 2013. I dag er der flere hundrede tusinde danskere, der har et abonnement hos Fullrate.

Tilbyder Fullrate bredbånd i hele Danmark?

Hos Fullrate er der mulighed for at få bredbånd i hele Danmark. Dog gør de forbrugerne opmærksomme på, at det varierer, hvilken type du kan få, da det kommer an på, hvilket kabelnetværk, der er trukket i lige præcis dit område, samt hvor langt du bor fra en central. Der kan derfor stadig være områder, hvor kabelnetværket ikke er det bedste, hvorfor Fullrate anbefaler mobilt bredbånd, hvis dette er tilfældet.

Hvis du ønsker at læse mere om, hvilke favorable tilbud Fullrate tilbyder deres bredbåndskunder, skal du læse nedenstående afsnit.

Det kan bredbåndskunder finde hos Fullrate

Hos Fullrate kan du få lynhurtigt internet, hvor du kan vælge imellem fem forskellige bredbåndsabonnementer. Så hvis du er på udkig efter en internetforbindelse, der ikke koster det hvide ud af øjnene, kan det være en fordel at tage et kig hos Fullrate. Du kan finde følgende abonnementer hos Fullrate:

1. 25/2 Mbit for 249 kroner om måneden - Basis internet
2. 50/10 Mbit for 269 kroner om måneden - Basis internet
3. 100/20 Mbit for 319 kroner om måneden - Lynhurtigt internet
4. 500/60 Mbit for 399 kroner om måneden - Lynhurtigt internet
5. 1000/100 Mbit for 449 kroner om måneden - Lynhurtigt internet

Det koster 0 kroner i oprettelse for alle fem abonnementer, hvorfor du ikke skal betale for selve oprettelsen, hvis du vælger at bestille et bredbåndsabonnement hos Fullrate.

Hvis du er interesseret i at bestille et abonnement hos Fullrate, har du mulighed for at tjekke dit internet på deres hjemmeside.

Det vil sige, at du tjekke, hvor hurtigt internet du rent faktisk kan få ved blot at indtaste din adresse. Du kan tilgå Fullrates hjemmeside direkte fra https://internettjek.dk/