InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:
Skrevet d. 23/01-2018

Fullrates bredbåndsløsning

Du har måske allerede hørt om Fullrate før, eller bidt mærke i deres forhenværende gule logo. Fullrate kom på markedet i 2005 med idéen om at gøre bredbånd billigt og enkelt. Derfor sidder du måske med fornemmelsen af, at Fullrate er det der simple discountmærke. Men det er langt fra sandheden i dag. 

Da Fullrate startede i 2005 var danskerne stærkt begejstrede for det simple og billige koncept. I 2008 blev Fullrate solgt til TDC, og dette har medført, at Fullrate ikke blot kan tilbyde billigt bredbånd, men nu også befinder sig på markedet for mobiltelefoni, mobilt bredbånd og TV-løsninger. Det er altså muligt at samle hele husstandens TV, internet og mobiltelefoni hos Fullrate. 

Fullrate er dermed en attraktiv udbyder med et bredt udvalg. I 2013 fusionerede Fullrate med M1 og er derfor nu den eneste lavprisudbyder på markedet, hvor du har mulighed for at få samtlige teleydelser. 

Ønsker du at købe bredbånd gennem Fullrate har du mulighed for at vælge mellem tre pakker: basis, mellem og stor. De har henholdsvis 25/2 mbit, 50/10 mbit og 100/20 mbit. 

Hos de fleste husstande er det passende med mellempakken. Med i bestillingen får du en trådløs router, så du kan surfe derudaf på det trådløse netværk. Det er dog ikke i alle hjem, det er muligt, at blive koblet på lige den pakke, der passer én bedst. Dette skyldes installeringer og opkoblinger på den givne adresse. Det er derfor en god idé at indtaste din adresse på deres hjemmeside, for at finde ud af, hvilke pakker, der er tilgængelige for lige netop dig. 

https://internettjek.dk/ er Fullrate på nuværende tidspunkt det 2. mest populære bredbåndsabonnement, hvilket vidner om, at Fullrate kan tilbyde et godt og billigt bredbånd til den gængse dansker. 

For at oprette dig som kunde hos Fullrate kan du enten tilmelde dig elektronisk eller sende en forespørgsel om at blive ringet op. På den måde kan du vælge den løsning, du føler dig mest tryg ved. Ydermere har Fullrate for nyligt skiftet markedsføringskurs. Dette har medført et nyt udseende men også en mere brugervenlig hjemmeside med megen brugbar information til valg af internet samt inspiration og guides til dit telebaserede liv. 

Derfor kan du få megen grundig viden, om de valg du tager dig, hvis du vælger at koble dig op på et af Fullrates bredbåndsløsninger.

Ønsker du i stedet en mere simpel og hurtigt overblik over, hvilken bredbåndløsning der er passende for dig, kan du på https://internettjek.dk/ nemt finde den rette pakke til dig og din husstand.