Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Gode råd inden du skifter internet

Gode grunde til at skifte internet

Der kan være flere grunde til, at du vælger at skifte internet - eller i hvert fald overveje, om det er noget, der vil være en god idé for dig. Det fleste vælger at skifte bredbånd eller internet, fordi de ønsker hurtigere internet. Måske oplever du, at det er for langsomt til dine behov, og ønsker derfor en forbindelse, der er hurtigere end din nuværende. Det kan også være fordi, at du ønsker at undersøge markedet i forhold til, om du kan finde et billigere internetabonnement. Det er altid en fordel at undersøge markedet regelmæssigt, da du herved nemmere kan finde ud af, om du kan finde internet billigere, end hvad du betaler lige nu. Sidst men ikke mindst er der også blot nogle forbrugere, der ønsker at skifte internet, fordi de ønsker en anden udbyder, en bedre kundeservice eller lignende. Men hvad skal du så være opmærksom på?

Det skal du være opmærksom på, når du skifter internet

At skifte internet behøver ikke være besværligt. I hvert fald hvis du sørger for at være opmærksom på forskellige faktorer, som vi nævner her nedenfor:

1. Tjek alle betingelser og vilkår for abonnementet:
Først og fremmest skal du altid huske at tjekke de forskellige vilkår og betingelser ved det specifikke abonnement og den specifikke udbyder.

Dette vil du have mulighed for at se på udbyderens hjemmeside under abonnementet. Det er derfor vigtigt, at du altid læser det med småt. Det kan nemlig også være, at der er en bindingsperiode, gebyrer eller lignende, der altid er en fordel for dig at vide, inden du vælger at skifte dit nuværende internet til et nyt internetabonnement eller en anden udbyder.

2. Vær opmærksom på bindingsperioden
Som vi har nævnt ovenover, er det en fordel, at du tjekker bindingsperioden på det nye abonnement, så du er klar over, om det er aktuelt hos den nye udbyder.

Men du skal også være opmærksom på bindingsperioden hos din nuværende udbyder. Nogle udbydere kører med en bindingsperiode på seks måneder, hvorfor du ikke skal skifte internet, før denne periode er udløbet. I hvert fald hvis du ønsker at spare penge.

3. Hvad har du brug for?
Sidst men ikke mindst skal du være opmærksom på, hvad du har brug for, når det kommer til internet.

Vi har nemlig ikke alle sammen brug for præcis det samme internet, da vores behov er forskellige. Dette kan for eksempel ses ved hastigheden, da du måske har brug for en hurtigere eller langsommere hastighed, end eksempelvis dine forældre, dine venner, din nabo eller lignende.