Google vil gøre dig mere fri fra reklamer

Er du også træt af reklamer, der popper frem i tide og utide? Så skal du være glad for Googles nye initiativ her i det nye år. De vil nemlig begynde at gøre det til en bedre begivenhed at være på internettet her fra det nye år.

Google udrydder reklamerne på internettet

Det passer måske ikke helt, men de er i hvert fald startet med noget, som man kun kan se positivt på. Der er ikke noget værre end at sidde på internettet - og det eneste der sker er, at der popper irriterende reklamer frem i tide og utide. Google har gået sammen med Facebook samt andre i et samarbejde om, at fjerne nogle reklamer på internettet. Dette betyder ikke, at internettet nu vil være fuldstændig frit fra reklamer med mere. Dog betyder det, at du mere vil se reklamer, der rent faktisk også er relevante for dig som forbruger. Reklamerne vil derfor tilpasse sig bedre til dig som målgruppe, end hvis det var din bedstemors computer, mobil eller tablet, hun sad på internettet med. Hvis du vil vide mere om Googles initiativ, så er det bare med at ty til deres blog, der har beskrevet det hele. Nu er vi allerede i 2018, og det kan kun blive bedre jo længere ind vi kommer i dette år.

Find andre reklamer på internettet end før

Google har fundet ud af, at mange forbrugere på internettet er begyndt at blokere reklamer mere og mere. Dette er ikke godt for mange forretninger, så hvordan kommer man det til livs. Dette er egentligt grundlaget for Googles initiativ, og derfor at de vil give dig mulighed for at se på brugbare reklamer for dig. Først og fremmest kan diverse reklamer kunne opfylde nogle specifikke kriterier, så du ikke skal se på en masse spam-reklamer. Dette betyder også, at du ikke vil finde lige så mange pop-up reklamer, automatiske reklamer med mere, når du surfer rundt mange steder på internettet. Dette gælder her fra midten af februar, hvis du vælger at bruge Google Chrome. Hvis du går på internettet via en anden form for browser, så gælder det desværre ikke mere for dig. Du skal derfor altid sørge for at gå på internettet via Google Chrome, hvis du vil være fri fra irriterende og intetsigende reklamer på din computer, mobil eller tablet.

Sker der mere nyt i fremtiden?

Dette initiativ bliver sat i kraft her i midten af februar. Hvad fremtiden bringer, må tiden vise! Google er i hvert fald ikke de eneste, der er begyndt på dette. Det gælder nemlig også firmaer, som for eksempel Facebook, The Washington Post, News Corp med mere. Dette initiativ gælder alle Googles sider.