Hiper bredbånd og fibernet?

Hiper kalder sig selv for "Danmarks nye bredbåndsselskab", og er hurtigt blevet en populær udbyder af bredbånd via. både telefonstik, kabel og fibernet, siden Hiper kom på markedet i slutningen af 2015. Både hastighed, internettype og lave priser er én af grundene til Hypers popularitet på markedet.

For at få internet hos Hiper skal du på www.Hiper.dk indtaste din adresse, hvilket er bestemmende for hvilken internethastighed og type af bredbånd du kan få der hvor du bor. Du kan tjekke dette på følgende link: https://www.hiper.dk/bestil

I Hipers produkter er der en trådløs router inkluderet i prisen på den pakke du vælger, hvorfor du altså ikke skal tilkøbe denne router ekstraordinært.

Den billigste pris på bredbånd hos Hiper fås, hvis du vælger en bredbåndsforbindelse via telefonstik, hvor priserne og hastighederne på internet ligger på 219 kr. om måneden og 10 til 100 Mbit/s. Prisen for oprettelsen ligger normalt på 198 kr. om mdr. for denne pakke og der er lige pt. gratis oprettelse indtil den 31. oktober 2018.

Vælger du en bredbåndsforbindelse via. kabel-tv får du fra 100 til 1000 Mbit/s fra 229 kr. om måneden.

Prisen for oprettelsen ligger også her normalt på 198 kr. om mdr. og er ligeledes pt. omfattet af tilbuddet med gratis oprettelse jf. ovenstående.

Ønsker du i stedet at få bredbånd via. fibernet fra Hiper får du 1000 Mbit/s til 299 kr. om måneden.

Prisen for oprettelse ligger her normalt lidt højere på 398 kr. om mdr. og her gælder indtil 31.10 ligeledes tilbuddet med gratis oprettelse.

Hipers mest populære tilbud er deres abonnement på fibernet, hvor du får 1000 Mbit/s til 299 kr. om måneden, hvilket betyder en stor hastighed på internettet til en forholdsvis lav pris. Dog skal du som forbruger være opmærksom på, at det ikke er alle steder i landet hvortil Hiper kan levere fibernet. Om du kan få fibernet afhænger af din geografiske placering i Danmark, hvilket du altid kan tjekke på Hipers hjemmeside.

Hvis du ønsker et fibernet fra Hiper skal du huske at bestille det i god tid, før du ønsker at få det tilkoblet. Du skal bestille dit internet i god tid, idet Hiper oplyser på deres hjemmeside, at det tager ca. 4-6 uger at få fibernet fra Hyper.

Ønsker du Hypers bredbånd via. telefonstik leverer Hyper det mellem 14-30 dage. Hypers bredbånd via. kabel-tv kan du få leveres mellem 2-3 uger.

Hiper klarer sig ligeledes rigtig fornuftigt på trustpilot, hvor de har en forholdsvis høj score på 8,1 ud af 10 mulige.

Det betyder, at de har gode kundeanmeldelser ud fra service, udbud og priser på internettet, hvilket er en god indikator for, at du som forbruger bliver glad for at købe bredbånd hos Hiper.

Derudover har Hiper også en afdeling for erhverv (Hiper Erhverv), der er for virksomheder der ønsker et godt tilbud på privat internet til deres medarbejdere.

Hiper reklamerer ligeledes med, at de automatisk opgraderer dit internet til 1000 Mbit/s (Hvis du har valgt deres "Bredbånd 300 via. kabel-tv" til 299 kr. om måneden), så snart det er muligt på din respektive adresse i landet.