Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Kviknet

Hvem er Kviknet?

Er du interesseret i at vide mere om danske firmaer på bredbåndsmarkedet? Så skal du læse med videre i denne artikel. Vi vil nemlig fortælle dig alt, hvad der er værd at vide om det danske firma Kviknet .

Kviknet er et dansk firma, der tilbyder forskellige former for bredbåndsydelser. De har adresse i Danmark på Fyn og har kontor i Odense. De lancerede virksomheden i 2013, og har sidenhen løbende introduceret nye tiltag og produkter i virksomheden.

Der kommer hele tiden noget nyt til, så nu er det hele snart samlet hos Kviknet. Kviknets mission er at tilbyde bredbånd til de danske kunder til skarpe priser. Men dem vil du høre meget mere om i næste afsnit. Kviknet giver dig ikke automatisk en trådløs router med i købet, da du skal købe den i stedet. Du får derfor bredbånd via et modem pr. automatik hos Kviknet i stedet for.

Hvad er priserne hos Kviknet?

Hvis du er interesseret i bredbånd til en skarp pris, så er Kviknet helt sikkert et godt bud. Her er du nemlig sikret bredbånd til priser, der er i bund i forhold til andre udbydere af bredbånd. Du skal dog selv købe en trådløs router, hvis du ønsker dette, da det ikke automatisk er med i dit køb ( men der kan lejes en trådlløs router til 0 kr. pt.) Dette får du hovedsageligt med i købet hos andre udbydere.

Du kan ikke vælge mellem flere forskellige hastigheder og er heller ikke garanteret noget. Derfor er det altid en god idé at tage en snak med Kviknet, som du finder ud af, hvad de nogenlunde vil kunne levere til dig. Der er ingen grund til at leve med en internethastighed, som du er utilfreds med. Du kan få bredbånd fra 199 kroner om måneden og op til 299 kroner om måneden afhængig af, hvad du skal have og hvor du bor.

Hvis du vil vide præcis, hvad det kommer til at koste dig, er det altid en god idé at tage en snak med selve Kviknet, så de kan fortælle dig mere om deres priser.

Hvordan bestiller du bredbånd fra Kviknet?

Du kan nemt og hurtigt bestille bredbånd fra Kviknet. Bestil evt. online på internettjek.dk , hvor du samtidig ved at anvende søgemaskinen kan blive bekræftet i at Kviknet er et rigtig godt valg - også til prisen.

Du kan også finde svar på de mest stillede spørgsmål på deres side, hvilket kan hjælpe dig med at danne en mening om selve Kviknet og på denne måde kan du også være sikker på, at du bestiller det helt rette produkt til dig og dine behov i det rette selskab.