InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:
Skrevet d. 16/05-2019
Hiper og Kviknet - 2 rigtig gode valg på bredbåndsmarkedet

Hiper og Kviknet - 2 rigtig gode valg på bredbåndsmarkedet

Kviknet

Kviknet er et danskejet selskab samt en forholdsvis ny spiller på det danske bredbåndmarked, da de åbnede op for bredbånd i 2014. Kviknet har en mission om at tilbyde bredbånd til lave priser, så alle kan få råd til at surfe rundt på internettet. De fremhæver selv på deres hjemmeside, at de ønsker at holde alle omkostninger nede samt tilbyde bredbånd til overskuelige priser uden nogen former for skjulte gebyrer.

Hvad tilbyder Kviknet?

Kviknet tilbyder både bredbånd via telefonstik, kabel-TV samt fiber. Du kan finde følgende abonnementer på deres hjemmeside:

Bredbånd via telefonstik for 249 kr. pr. måned
Bredbånd via telefonstik, over 100/30 Mbit/s for 270 kr. pr. måned
Bredbånd via kabel-TV, 100/35 Mbit/s for 219 kr. pr. måned
Bredbånd via bolignet, 500/500 Mbit/s for 299 kr. pr. måned
Bredbånd via bolignet 100/100 Mbit/s for 199 kr. pr. måned
Bredbånd via kabel-TV, 300/60 Mbit/s for 219 kr. pr. måned

Der er ikke noget oprettelsesgebyr hos Kviknet. Hvis du har en anden bredbåndsudbyder, sørger Kviknet for at opsige dit abonnement for dig, hvis du vælger at skifte til dem. 

Hiper

Hiper er et dansk selskab udviklet af nogle af de mest kendte personer indenfor mobil- og bredbåndsbranchen. Stig Myken er Hipers administrerende direktør, der har været i branchen i mere end 20 år. Hos Hiper har de en vision om, at sørge for det bedste bredbånd til de danske kunder til den lavest mulige pris. Hiper fokuserer ligeledes på friheden til at vælge selv, hvor det er kunden, der bestemmer efter ens behov.

Hvad tilbyder Hiper?

Hiper tilbyder internet både via telefonstik, kabel-TV og fiber. Du kan derfor selv vælge den løsning, der passer bedst til dig. Du kan finde følgende priser på deres hjemmeside:

Bredbånd via telefonstik fra 10 til 100 Mbit. Prisen er fra 259 kr. pr. måned.
Bredbånd via kabel-TV fra 100 til 1000 Mbit. Prisen er fra 259 kr. pr. måned.
Bredbånd via fiber 1000 Mbit. Prisen er 339 kr. pr. måned.

Vær opmærksom på at oprettelsen koster 198 kr. for bredbånd via telefonstik og kabel-TV. Oprettelsen koster også 398 kr. for bredbånd via fiber. Man skal desuden være opmærksom på, at den oplyste hastighed hos Hiper kun garanteres ved kablede forbindelser. Den præcise hastighed afhænger nemlig af selve bopæl, afstand og teknologi.


Tjek din adresse

Hos både Hiper og Kviknet kan du tjekke din adresse på den specifikke hjemmeside for at finde ud af, hvad dine muligheder er, når det kommer til bredbånd og internet. På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvilken form for internet samt hastighed, du kan få ved din husstand.