Hvem er Hiper?

Hvem er Hiper

Hiper er et dansk mobilselskab, som er udviklet af nogle af de største personen inden for branchen. Den administrerende direktør, Stig Myken har været i mobilindustrien siden 1998 og har blandt andet været en del af ledelsen ved Mobilix, Orange, Cybercity, Telenor, Fullrate og TDC. Han var blandt andet medstifter af Fullrate.

Hipers vision

Hipers vision er, at give Danmark det bedste bredbånd til markedets laveste priser. En tanke bag Hiper er frihed. Hos Hiper er det friheden til selv at vælge, som er i højsædet. Det vil sige, at Hiper sigter efter at levere bredbånd, hvor det er kunden der bestemmer. Frihed til internet når det passer kunden, hvor det passer kunden og til hvad der er kundens behov.

Hvad er det der gør Hiper så gode som de er

Hvad gør Hiper så for at levere det bedste bredbånd i Danmark, og som de mener at kunderne fortjener?

Hiper leverer kun bredbånd fordi de på den måde kan holde fokus hundrede procent på det. Derudover mener Hiper, at bredbånd er det eneste, kunderne behøver for at være underholdt og streame er bredbånd, så derfor er det det, der fokuseres på. Kunder der bor i Københavnsområdet eller Nordsjælland, kan få fiber, men alle andre kan også få super hurtigt internet.

Hiper vil også gøre det nemt for kunderne. Derfor er pakkeløsningerne skåret helt ind til benet, man kan enten vælge op til 100 Mbit eller 1000 Mbit. Fiberforbindelsen er 1000 Mbit. Hvis man ikke har adgang til fibernet, kan man som sagt sagtens få hurtigt internet alligevel. Dette leveres blot gennem telefonstik eller tabel-tv. Den billigste løsning hos Hiper, er gennem telefonstik.

Hiper kan ikke garantere den præcise hastighed af kunders internet. Det er der også en god grund til. Der er nemlig ingen af internetudbyderne som kan det, da den nøjagtige hastighed også afhænger af teknologi i form af blandt andet afstand til den nærmeste mast, den bygning du bor i og andre fysiske forhold.

Med bredbånd via telefonstik kan man hos Hiper få op til 100 Mbit og det er den mest udbredte tilgang til internet i Danmark. For at få bredbånd via telefonstikket, er det nødvendigt med en router. Denne router modtager man automatisk, når man bestiller bredbånd hos Hiper. Her vil også være forklaring af, hvordan man logger på, hvad koden og internettets navn er. Routeren og internettet er allerede navngivet, men der er altid mulighed for at ændre det. Hvis man allerede har en router, kan man også sagtens bruge den, dog får man så ikke garanteret teknisk support.

Hvis man i stedet ønsker bredbånd gennem kabel-tv, er det også en mulighed hos Hiper. Stort set alle som har et antennestik, kan få Hiper - også selvom man ikke har en tv-pakke. Det er dog ikke alle steder, at man kan få Hiper uden at have en tv-pakke, men på Hipers egen hjemmeside, kan man finde oplysninger og slå sin egen adresse op for at se mulighederne herfor.