InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:
Skrevet d. 10/11-2019

Hvilke forskelle er der på almindeligt bredbånd og mobilt bredbånd?

Hvad er mobilt bredbånd?

Hvis du har brug for en fleksibel internetforbindelse, som du kan have med rundt på farten, så er mobilt bredbånd en god løsning for dig. Mobilt bredbånd fungerer nemlig på en måde, så du tilslutter det via et USB-kabel til din computer – og så har du mulighed for at komme på internettet. Du kan derfor have internettet med overalt i landet, hvad enten du har brug for det i toget, på skolen eller i dit sommerhus. Med mobilt bredbånd har du mulighed for at finde internet med flere forskellige hastigheder, hvorfor du skal overveje, hvor hurtigt internet du ønsker. Dette kommer naturligvis an på, hvad du ønsker at bruge internettet til. Hvis du gerne vil streame, skal du selvfølgelig have hurtigere internet, end hvis du blot skal læse nyheder via internettet.

Hvad er almindeligt bredbånd?

Hvis du i stedet ønsker ubegrænset internet, så er det typisk en god idé at vælge almindeligt bredbånd. Her kan du typisk også få en hurtigere forbindelse, end hvis du vælger den anden mulighed. Der findes en del forskellige typer af almindeligt bredbånd, hvorfor du skal vælge den løsning, der passer bedst til der, hvor du bor i landet. Der findes nemlig både ADSL bredbånd, kabelbredbånd og fibernet. I dag er der ikke mulighed for at få fibernet i alle dele af Danmark, da der endnu ikke er nedgravet kabler alle steder. Det er derfor ikke en løsning eller en internetforbindelse for alle.

Hvordan skal jeg vælge?

Det er et godt spørgsmål, der ikke kan gives et konkret svar på, da det kommer an på alles forskellige behov og ønsker. Vi har nemlig ikke de samme behov alle sammen i forhold til internettet, hvorfor du skal finde ud af, hvad du i bund og grund har brug for, samt hvad der vil være den bedste løsning for dig. Den bedste løsning for dig, er nemlig ikke den bedste løsning for din ven, mor, nabo eller lignende. Tag et grundigt kig på mobilt bredbånd og almindeligt bredbånd for at finde ud af, hvad der vil være godt for dig. Der er nemlig en stor forskel på de forskellige former for bredbånd, hvorfor der helt sikkert vil være en af de to former for internet, der vil passe bedst til dit behov. Der er fordele og ulemper ved begge typer, hvorfor der kan findes noget, som du ikke kan lide, uanset om du vælger det ene eller det andet