Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Hvordan får jeg fibernet?

Fibernet er en god internetopkobling, der giver dig en hurtig og stabil forbindelse. En af de mest kendte udbydere af fibernettet er Waoo fibernettet fra Fibia. Årsagen til dette skyldes især, at det er den største udbyder af fibernettet.

Waoo er nemlig en sammenslutning af landets største, lokale energiselskaber. De har slået sig sammen, for at kunne tilbyde den bedste og mest optimale digitale løsning. Med fibernettet får du garanteret hastighed, stabil hastighed og fremtidssikrer din bolig.

Fibernettet leveres gennem nedgravede kabler, der er består af optiske fibre, som er lavet af glas eller plastik. Disse transporterer data i form af lysimpulser. Får at kunne kobles på dette, skal du enten bo i et område, hvor der allerede er nedgravet kabler, eller så skal du selv i gang med nedgravningsprojektet - enten med egne hænder, eller ved at betale dig fra det gennem internetudbyderen.

Som udgangspunkt har du mulighed for at få fibernet, hvis du bor i et tæt bebygget område, der ligger i nærheden af et af elselskaberne.

På de forskellige udbyderes hjemmesider, kan du dog ganske nemt undersøge, om du rent faktisk har mulighed for at koble dig direkte på fibernettet. Det gøres ved at indtaste din adresse, hvorefter du får resultatet. Hvis du bor i et område, hvor fibernettet allerede er installeret sørger energiselskabet for at føre fiberkablet gennem dit hus’ sokkel, hvorefter fiberkablet kobles til din fiberboks.

Herefter kan du koble dit TV, computer og så videre til fiberboksen, og så er du ellers klar til at udnytte det gode internet.

Er du i den situation, at fibernettet ikke er kommet til dit boligområde endnu, har du gennem Fibia mulighed for at blive en såkaldt ”fibernetambassadør”. Som ambassadør er din opgave at skabe opbakning til fibernettet, således at der slutteligt er tilstrækkelige med tilmeldinger til, at fibernettet kan etableres.

Har du hænderne sat ordentligt på, kan du dog også selv gå i gang med nedgravningsarbejdet. Det kan virke en anelse kompliceret, men de fleste udbydere har en udførlig guide til, hvordan du skal udføre arbejdet.

Vælger du at anskaffe dig fibernet, fremtidssikrer du din bolig på det teknologiske plan - både til eget forbrug eller i forbindelse med fremtidigt hussalg. Du kommer hermed til at følge med udviklingen inden for det digitale område, og sikrer at du får et optimalt produkt ud af det

Ved at etablere eller tilkoble sig fibernettet kan du altså sikre dig i forhold til den digitale fremtid, og der er ingen tvivl om, at fibernettet er fremtiden inden for internetløsninger. Det sikrer effektivitet, optimal hastighed og minimale forbindelsesproblemer.