Internet/bredbånd til den lille virksomhed

Har du en mindre virksomhed og har brug for en god og stabil internet- /bredbåndsforbindelse? Så læs mere her.

Når du er aktiv erhvervsdrivende kan du ofte få andre internetaftaler end de traditionelle bredbåndsforbindelse til private.

Hvilken udbyder skal du vælge, når du vælger internet/bredbånd til din lille virksomhed?

Som tommelfingerregel kan det være fornuftigt at sikre sig et godt internet med god og hurtig kundeservice, både nu og på sigt.

Derfor kan det være en god idé at vælge én af de etablerede og store udbydere af internet, såsom Fullrate, Hiper, YouSee og Telenor, m.fl.. Én af de helt store fordele ved at vælge én af de nævnte er, at du er garanteret et internet der virker på sigt. Idét firmaerne er store udbydere, vil de have mange medarbejdere, hvilket sikrer dig en god service og et internet der ikke er nede for lang tid ad gangen.

Et stabilt og godt internet er alfa omega, når du er erhvervsdrivende.

Hvilken forbindelse du skal vælge, afhænger blandt andet af antallet af medarbejdere:

Men eftersom artiklen hedder ”Internet/Bredbånd til den lille virksomhed” har I måske ikke så mange medarbejdere at det giver det store udfald. I så fald kan det være en udmærket løsning med en minimumsforbindelse på 30/50 Mbit/s til at starte med.

Antallet af medarbejdere betyder nemlig en del for hastigheden , når man benytter en almindelig bredbåndsforbindelse. Det begynder at knibe med en god og hurtig forbindelse, når I overstiger 11 medarbejdere der er tilknyttet samme forbindelse til bredbåndet. I sådanne tilfælde er fibernet den bedste løsning, da I har forbindelsen til fibernettet for jer selv.

Ved fibernet betyder det derfor ikke noget, at I er mange medarbejdere på samtidigt. Ved fibernet sikrer I jer i virksomheden en altid stabil forbindelse, der skaber det bedste potentiale for jeres arbejde online.

Om din virksomhed kan få fibernet, og i så fald hvilken udbyder af fibernet, som din virksomhed kan få, afhænger af din virksomheds geografiske placering.

I de større byer som København, Aarhus, Odense og Aalborg kan man som virksomhed ofte få fibernet hos udbyderen Hiper, som kører på TDCs netværk. Samme netværk bruger YouSee og Kviknet også. Dette skulle eftersigende være den hurtigste netværksforbindelse på markedet pt.

Hvis du derimod har en virksomhed i Udkantsdanmark, er det ikke sikkert, at du kan blive tilkoblet en internetforbindelse via fibernet. Dog arbejdes der på at udvide fibernettet til store dele af Udkantsdanmark. Du kan altid tjekke om du kan få fibernet via. internettet på f.eks.

Hipers hjemmeside, hvor du så indtaster firmaets adresse, og siden vil fortælle dig om du har mulighed for at få fibernet.

Kan du ikke få fibernet, må du derfor vælge en almindelig bredbåndsforbindelse til erhverv.