DAB-radioer med adgang til internetradio - findes det?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der i dag findes mange alternativer til DAB-radioer. Det ændrer dog ikke på, at der fortsat er mange, der holder fast i de klassiske DAB-radioer. Heldigvis forholder det sig således, at det er muligt at finde nogle mere tidssvarende modeller. Det er blandt andet noget, der inkluderer modeller, der har adgang til både DAB+ og internetradio, så du dermed ikke er nær så begrænset, som det er tilfældet med en almindelig DAB-radio.

Hvad er fordelen ved at vælge en DAB-radio med internetradio?

Der er flere fordele forbundet med at vælge en model med opkobling til internetradio. Det skal dog gøres klart, at det særligt handler om, at du får adgang til et markant større udvalg af radiokanaler. På denne måde er du sikret, at du har mulighed for at vælge netop dén kanal, der spiller musik, som du synes om. Der findes flere tusinde radiokanaler på nettet, som du har mulighed for at vælge mellem, hvis du vælger en model, der kan kobles op til en internetradio.

Foretrækker du blot en klassisk og traditionel DAB-radio?

Hvis du er typen, der i stedet foretrækker en klassisk og traditionel DAB-radio, men enten ikke har fået investeret i én eller derimod ønsker at udskifte din nuværende radio, så kan du med fordel vælge at se nærmere på det store udvalg af sådanne radioer, som du kan finde her: https://www.avxperten.dk/dab-radio/. Her kan du med garanti finde frem til en model, der er lige noget for dig, hvad end du har af præferencer i forhold til størrelse, design, farve, brand osv.

Har streaming ikke overtaget for DAB-radioerne?

På trods af, at streaming er noget, der bestemt har haft en stor fremgang i løbet af de seneste par år, så er det dog ikke noget, der har overtaget helt og aldeles for andre typer af musikleverance endnu. Der er bestemt også fortsat folk, der bruger CD’er, pladespillere og meget andet. Hvis du altid har været glad for en DAB-radio og blot kunne tænde for radioen, så du ikke selv skal tage stilling til hvilken musik, der skal spilles.

Du kan derimod blot nyde musikken, der spilles direkte fra radioen - hele døgnet rundt. Dertil er det også muligt at fange både nyheder, vejret, radioprogrammer, podcasts og meget andet. Der er mange årsager til at holde fast i de gamle kendinge, hvilket der bestemt også er mange, der vælger at gøre.