InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:
Skrevet d. 18/12-2019
Kan jeg bestille et abonnement hos en internetudbyder, hvis jeg er i RKI?

Kan jeg bestille et abonnement hos en internetudbyder, hvis jeg er i RKI?


Internet og RKI

Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI, så kan det være, at du prøver at finde ud af, om du har mulighed for at bestille et abonnement hos en internetudbyder. For er det overhovedet en mulighed for dig? Du kan rent faktisk godt få internet trods RKI. Men det kan være svært for dig at finde ud af, hvad du har af valgmuligheder samt hvilke udbydere, der accepterer, at du er registreret i RKI. Læs med videre her og find ud af, hvad du skal gøre.

Hos hvilke selskaber kan jeg få internet trods RKI?

At finde ud af hvilke selskaber, der tilbyder, at du kan få internet trods RKI kan virke angstprovokerende. Det er helt sikkert en mulighed, og der findes rent faktisk flere selskaber, der tilbyder dette. Vi anbefaler, at du tager kontakt til de forskellige udbydere for at høre, hvad der er af muligheder og løsninger for dig. 

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du er registreret i RKI, så er der nogle af selskaberne, hvor der gælder flere helt specielle betingelser – som der ikke gælder for kunder, der ikke er registrerede i RKI eller Debitor Registret. Dette kan du naturligvis finde ud af, når du kontakter de forskellige selskaber, da de vil forklare dig deres krav og betingelser, hvis du ønsker at få et abonnement til internet hos dem.

Husk, at det er endnu en fast regning hver måned

Når du har fundet et selskab, hvor du kan få internet, så vil du have endnu en fast månedlig regning, som du skal kunne betale. Dette er især noget, som du skal være opmærksom på og grundigt overveje, om du har råd til, inden du vælger at takke ja til et abonnement.

Det er nemlig en regning, der skal betales hver måned. Hvis du ikke har økonomisk råderum til at betale endnu en regning hver måned, så anbefaler vi ikke, at du giver dig i kast med at bestille internet hos en udbyder. I stedet skal du prøve at finde en anden løsning, som du har råd til eller kontakte de udbydere med billigt bredbånd, som du ved, at du har råd til. Dette gælder naturligvis også, hvis du ønsker at bestille et mobilabonnement trods RKI, da det også er muligt hos flere forskellige mobilselskaber på markedet.