Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Nu vil Boxer også udbyde bredbånd via kabel-tv-net

Boxer har nu meldt ud, at de vil begynde at udbyde bredbånd til danskerne. Vi får derfor nu endnu en ny leverandør af bredbånd i Danmark. Er du interesseret i at vide mere om, hvad Boxer har i støbeskeen?

Bredbånd fra Boxer er klart inden sommer

Der kommer flere og flere nye bredbåndsudbydere til Danmark, hvilket blot er en fordel, da du herved får flere muligheder, hvis du er på udkig efter internet til hjemmet. Boxer leverer lige nu Tv-signal til danskerne, men har også planer om at udvide med bredbånd. Boxer fortæller, at dette vil ske via TDC’s kabel-tv-net, men Boxer har også planer om at levere via fibernettet på et tidspunkt i fremtiden.

Boxer forklarer ydermere, at TDC ”stort set har kabel-tv-nettet” for sig selv”, hvorfor de gerne vil udnytte dette.

Hvad kommer bredbånd hos Boxer til at koste?

Lige nu kan du allerede få bredbånd hos Boxer via telefonstikket. Men inden sommerferien skriver Boxer på deres hjemmeside, at de også vil udbyde det via kabel-tv-stikket, hvorefter de, som allerede nævnt, lancerer bredbånd på fibernettet. Boxer skriver, at med dem som internetudbyder, så vil du få en stabil og sikker forbindelse samt, at der følger en trådløs router med.

Lige nu er der et kampagnetilbud hos Boxer, hvor du kan få Boxer Bredbånd til en pris på 219 kroner om måneden.

Men hvis du sørger for at bestille det, inden den 30. april i år, så vil du får den første måned til 0 kroner, hvorefter prisen vil stige til de 219 kroner om måneden. Du kan bestille Boxer Bredbånd sammen med dine Tv-kanaler.

Hvilken internethastighed kan Boxer levere?

Som sagt leverer Boxer lige nu bredbånd via telefonstikket, hvilket er baseret på enten ADSL2+ eller VDSL2 med et enkelt trådpar. Den maksimale hastighed, som de kan levere, er derfor nu på 100 Mbit/s. De leverer derudover kun bredbånd til ens husstand, hvis du som minimum kan få 2 Mbit/s.

Hvis du ønsker at tjekke, om du har mulighed for at få den maksimale hastighed fra Boxer på lige præcis din adresse, så kan du tjekke dette inde på Boxers hjemmeside ved at lave et hastighedstjek.

Hvornår kan jeg få bredbånd via Boxer med kabel-tv-net?

Boxer har endnu ikke sat en dato for, hvornår du kan få Boxer Bredbånd via kabel-tv-nettet. Der er derfor ikke andet for, end at vente til de kommer med en specifik dato og du kan her på Internettjek.dk følge med og vi vil holde et vågent øje med Boxer for dig.