InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:
Skrevet d. 01/03-2019

Ny bredbåndsudbyder i Danmark

Danmark har fået en ny bredbåndsudbyder, der er klar til at konkurrere med de andre udbydere på markedet. Den nye udbyder har fokus på et hurtigt og stabilt bredbånd til en lav pris. 

Bredbåndsudbyderen klar til foråret

De danske kunder kan nu se frem til et forår, hvor der kommer en ny bredbåndsudbyder på markedet. Og det er ikke bare hvem som helst, der står bag. Blandt andet står Peter Mægbæk bag bredbåndsudbyderen, der også har stiftet Plenti og Fullrate. Udover Peter Mægbæk, så er Jens Raith og Morten Boe Andersen også en del af projektet.

Hvor Jens Raith har en tidligere karriere i Telco samt været bredbåndsdirektør i YouSee, så har Morten Boe Andersen den samme erfaring. Han har nemlig også haft en karriere i Telco samt været direktør for Sweetdeal.

Hvad kan den nye bredbåndsudbyder?

Den nye bredbåndsudbyder bliver kaldt for Fastspeed og har en ambition om at levere hurtigt og stabilt bredbånd til en lav pris. Deres mission er at levere en af de bedste bredbåndsløsninger på markedet, hvilket de ønsker at gøre ved at tilbyde bredbånd af høj kvalitet – både coax og fiber. Desuden ønsker de også at have fokus på en god kundeservice, så alle kunder vil opleve at blive taget godt i hånden, hvis de tilmelder sig deres service. Som de selv forklarer på deres hjemmeside, så vil de ”egentligt bare give vores kunder hurtigt bredbånd til en god pris”. Så det er altid værd at holde øje på deres hjemmeside, som du allerede nu kan gå ind og tage et kig på.

Fastspeed tilbyder også bredbånd til foreninger

Udover at tilbyde hurtige bredbåndsløsninger til private, så kan antenne- og boligforeninger også få Fastspeed som bredbåndsudbyder til foråret. De skriver, at de har mulighed for at rådgive samt levere stærke løsninger med hjælp fra deres eksperter, så foreningen kan få en hurtig bredbåndsløsning ud fra deres allerede eksisterende infrastruktur.

Hold øje med Fastspeed

Lige nu er det ikke muligt at finde ud af mere om bredbåndsabonnementer, priser m.m. Det er derfor en god idé at holde øje med Fastspeed, hvis du er interesseret i at finde ud af, om de skal være din nye udbyder af bredbånd. Som allerede nævnt lancerer de deres bredbånd her til foråret, så det er ikke længe, at du skal vente. Vi holder her på internettjek.dk et vågent øje med udviklingen og lægger information op løbende.