Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Nyt mobilt bredbånd fra Oister

Oister vil ind på bredbåndsmarkedet

Der er flere teleselskaber, der prøvet at komme ind på markedet i forhold til bredbånd. Først var det teleselskabet 3, men nu vil Oister også en bid af markedet. De har nemlig lanceret et nyt bredbåndsabonnement, der er lige det billigere end konkurrenternes.

Det mobile bredbåndsabonnement kommer med 1 terabyte data. Der medfølger desuden også en gratis router. Det betyder, at Oister nu er med i konkurrencen om kunderne i forhold til bredbånd.

Hvad koster det nye abonnement fra Oister?

Oisters nye abonnement med mobilt bredbånd koster i alt 220 kroner om måneden. Dette er 10 kroner billigere end abonnementet fra teleselskabet 3, der har et lignende abonnement til 230 kroner om måneden. Da abonnementet desuden indeholder 1024 GB data, så burde det være nok til en helt almindelig familie på omkring 4 personer.

Hvis du overskrider den bestemte mængde data, så vil hastigheden blive sat ned. Desuden anbefales det, at du tager et kig på Oisters dækningskort, så du kan finde ud af, om du kan få et ordentligt signal, der hvor du bor.

Hvad er fordelen ved et mobilt bredbånd?

Men hvad vil fordelen så være for dig, hvis du vælger at give dig i kast med et mobilt bredbånd fra Oister? Der er rent faktisk flere fordele ved et mobilt bredbåndsabonnement. Det er først og fremmest utrolig nemt at komme hurtigt i gang med, da du blot skal sætte simkortet i den gratis router. Herefter kan du komme online lige med det samme.

En anden fordel ved et mobilt bredbåndsabonnement er, at du kan tage det med dig overalt. Med andre former for internetabonnementer har du ikke den samme fleksibilitet, som du får med et mobilt bredbånd. Hvis du eksempelvis skal i sommerhus, så har du mulighed for at tage det mobile bredbånd med dig, så du også her kan surfe rundt på internettet.

Er der andre regler og vilkår ved Oisters nye abonnement?

Hvis du vælger at bestille Oister nye abonnement til mobilt bredbånd, så skal du være forberedt på, at det koster 200 kroner i oprettelse. Desuden kommer abonnementet med en bindingsperiode på 6 måneder.

Du får til gengæld routeren helt gratis, hvorfor du ikke skal betale nogle penge for den. Med denne router kan der kobles op til 64 brugere på ad gangen, hvorfor der er mulighed for at alle kan være online uanset, hvor du skal hen og med hvem. Selve routeren er en Huawei B525 Carrier Aggregation Cat 6 router.