Guide: Sådan fjerner du reklamer fra din computerbrowser

Synes du, at det er irriterende med reklamer i din computerbrowser? Så er der skam råd for dette! Du kan nemlig nemt og hurtigt fjerne dem selv. Hvis du ikke ved, hvordan du gør, så skal du læse denne artikel. Her guider vi dig nemlig igennem hele processen!

Reklamer i din computerbrowser

Hvis du er træt af at se på reklamer i din computerbrowser, så behøver du slet ikke kigge på dem mere. Du kan nemlig selv fjerne dem uden problemer. Det vil hverken tage en masse af din tid eller koste dig noget som helst.

Det eneste du skal gøre er, at få fingrene i et program, der kan hjælpe dig med det. Og det vil slet ikke være besværligt for dig, når først du har læst denne artikel!

Sådan fjerner du reklamer fra Chrome

Hvis du gerne vil fjerne reklamer fra Chrome, så skal du bruge et program, der bliver kaldt for ”AdBlock Extension”. Du kan finde dette program online, hvor du også kan downloade det. Det koster dig ikke nogen penge, men er meget effektivt, når det kommer til at fjerne reklamer fra din webbrowser.

Hvis det kun er nogle steder, hvor du ikke er interesseret i at se på reklamer, men gerne vil se på reklamer andre steder, så kan det også sagtens lade sig gøre med dette program. Du skal bare huske at indstille programmet på den måde, som du gerne vil have det på. Hvis du altid bruger Google Chrome, så er dette klart programmet, som du skal have fingrene i.

Sådan fjerner du reklamer fra Firefox

Hvis du i steder for bruger Firefox, så skal du have fingrene i et andet program. Du skal nemlig downloade et program, der bliver kaldt for ”AdBlock Extension Plus”. Ved hjælp af dette program kan du hermed fjerne alle reklamer fra din webbrowser, når du bruger Firefox.

Hvis du bruger en anden webbrowser, så skal du selvfølgelig have et andet program. Her kan du også lave dine helt egne indstillinger, så det passer helt præcist til dine behov.

Sådan fjerner du reklamer fra Safari

Sidst men ikke mindst, så kan det jo også være en mulighed, at du bruger Safari. Hvis du bruger Safari, så er der selvfølgelig også råd for at fjerne reklamerne her. Her skal du også have fat i et program, der hedder ”AdBlock Extension” - præcis ligesom programmet også hedder til Chrome.

Dog er det ikke det helt samme program, da du skal bruge det program, der er til Safari. Du finder igen mange af de samme indstillinger, så du kan få det lige, som du gerne vil have det - og det er jo helt klart en fordel for dig!