Skal jeg købe bredbånd og tv hos den samme udbyder?

Få bredbånd og tv et og samme sted

I dag tilbyder mange udbydere, at du kan få en samlet pakke, hvor du både har mulighed for at få tv og internet til en samlet pris. Der kan både være nogle fordele og ulemper ved dette, men i bund og grund kommer det an på dine behov og ønsker. Det bedste ved denne metode er, at du kun betaler en enkelt regning for flere forskellige ydelser. På denne måde skal du ikke holde styr på et væld af regninger. Desuden kan det også være en fordel, at prisen sommetider er lavere, da nogle udbydere tilbyder en form for rabat til kunder, der samler flere ting hos dem.

Dog er der også ulemper ved denne metode. En ulempe kan være, at det kan være sværere at finde ud af, hvad den enkelte tjeneste rent faktisk koster, og om du derfor kan finde den billigere et andet sted. Desuden kan du ende med at vælge en løsning, hvor du bliver mere begrænset, da pakkerne er mere standardiserede og ikke giver dig særlig meget valgfrihed. Det kan føre til, at du betaler for nogle funktioner, som du i realiteten slet ikke bruger, fordi du ikke har behov for det.

Sammenlign altid udbydere på internettet

Hvis du er på udkig efter en udbyder, der samler både tv og internet, så er det en god idé at klikke ind på Internettjek . Her kan du nemlig sammenligne udbydere i forhold til bredbånd, internet og sågar mobilt bredbånd. Det gør det nemmere for dig at overskue og finde ud af, hvad de forskellige udbydere kan tilbyde, når det kommer til både indhold, priser samt meget mere. Du skal blot indtaste nogle få oplysninger og så vil du få de matches, der passer bedst til dine behov.

Bemærk udbyderens bindingsperiode og gebyrer

Inden du går i gang med at bestille en samlet internet- og tv-pakke, så er der nogle bestemte ting, som du skal være opmærksom på. Eksempelvis tager mange udbydere et oprettelsesgebyr, når du skal oprette dig som kunde hos dem. Selvom abonnementet virker billigt hver måned, så kan det rent faktisk stige kun på grund af oprettelsesgebyret.

Desuden betaler du også penge for routeren hos nogle abonnementer, hvilket du derfor også skal medregne i prisen. Sidst men ikke mindst er det også værd at være opmærksom på ekstra omkostninger i form af gebyrer samt udbyderens specifikke regler, når det kommer til både bindingsperiode og opsigelsesperioder. På denne måde ved du, hvad du går ind til og om du kan acceptere disse vilkår.