Skal jeg vælge 100 Mbit bredbånd ?

Når man skal finde den helt rette hastighed til sit bredbånd derhjemme, så kan man sagtens komme på lidt af prøve. Der findes nemlig flere forskellige hastigheder på markedet, så hvad for en vil passe præcis til ens behov? Vi har taget et kig på 100 Mbit hastigheden, så det er muligt nemt og hurtigt at finde ud af, om dette er hastigheden, der kan opfylde ens behov - eller om man skal finde en lidt lavere hastighed.

100 Mbit hastighed til ens bredbåndsforbindelse

Er 100 Mbit for hurtig en hastighed til dit forbrug eller ej? Man kan vist roligt sige, at 100 Mbit bredbånd er rigtig hurtigt. De fleste forbrugere har slet ikke brug for så hurtig en forbindelse, da de fleste slet ikke bruger bredbåndet på sådan en måde, at det er nødvendigt. Generelt set, er 100 Mbit bredbånd derfor ikke så meget for den enkelte forbruger til ens private hjem. Jo hurtigere forbindelse du vælger, jo mere skal du som regel altid betale. Det kan derfor være dyrt i længden at betale for en meget hurtig bredbåndsforbindelse, som du slet ikke har brug for, hvilket betyder, at du i stedet kan spare en masse penge hver måned, hvis du finder den helt rette forbindelse til dig.

Hvem kan have brug for en 100 Mbit hastighed?

Selv om vi lige har nævnt, at de fleste forbrugere ikke har brug for så hurtig en forbindelse i deres hjem, så kan det faktisk sagtens være en god idé for nogle familier. Hvis man er en meget stor familie, der alle sammen bruger internettet på samme tid, så kan 100 Mbit være fordelagtigt. Hvis I også alle sammen er vilde med at downloade, streame, spille med mere, så kan forbindelsen sagtens være passende. Sommetider kan det også bedre betale sig at opgradere sin internetforbindelse til en højere hastighed, når det kommer til prisen og hvor meget hurtigere ens forbindelse så vil være.

Hvad kan jeg lave med 100 Mbit hastighed?

Hvis du har et bredbånd med en hastighed på 100 Mbit, så kan du nærmest lave lige præcis det, som du har lyst til på internettet uden afbrydelser. Selvom I er mere end 5 personer på internettet på samme tid, burde forbindelsen stadig kunne klare det. Med 100 Mbit kan der bådes spilles, streames, downloades store filer samt en masse andet uden forbindelsen bliver påvirket af det. Det betyder, at der nærmest ikke er nogen begrænsninger for, hvad internettet kan bruges til af en god portion mennesker - eller den helt store familie - på samme tid. 100 Mbit bliver nok først for lidt, hvis det skal bruges af en virksomhed, hvor rigtig mange mennesker skal være på internettet på samme tid.