Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Spar penge på streamingtjenester hos Waoo

Få rabat på streamingtjenester hos Waoo

Hvis du er kunde hos Waoo (kun for bredbåndskunder) har du mulighed for at spare penge på streamingtjenester, hvis du køber dette gennem dem. Waoo har nemlig sørget for at lave en pakke med streamingtjenester inkluderet, så du har mulighed for også at få dem.

Den første pakke med streamingtjenester fra Waoo

Den første pakke med streamingtjenester fra Waoo kan du få for 149 kroner om måneden og indeholder alt lige fra TV2 Play til Viaplay (både serier og film). Hvis du køber disse to streamingtjenester hver for sig og ikke som bredbåndskunde hos Waoo, vil de i stedet koste dig 178 kroner i alt. Du kan derfor spare lidt under 30 kroner, hvilket er en del penge om året, hvis du alligevel har disse streamingtjenester derhjemme.

Lige nu kan du tilmed få pakken for 0 kroner de første 3 måneder, hvorfor der er en del penge at spare til at starte med.

Waoo Streaming

Pakken kan findes under streamingkategorien på Waoos hjemmeside, hvor du har mulighed for at læse meget mere om pakken. Waoo forklarer, at det har været efterspurgt af deres kunder, da flere og flere i dag er begyndt at benytte sig af et hav af forskellige streamingtjenester. Hvis du har Waoo fiber, har du mulighed for at vælge pakken Waoo Streaming.

Sådan benytter du dig af Waoo Streaming

For at benytte dig af de forskellige tjenester, der er inkluderet med i pakken fra Waoo, skal du først og fremmest downloade de specifikke apps, som tjenesterne udbyder. Waoo skriver ydermere, at du får adgang til alle de originale platforme og apps, så du har mulighed for selv at bestemme, om du ønsker at caste eller streame via din tablet, telefon, dit Smart-TV, Apple TV eller Chromecast. Dette gør det mere fleksibelt for dig, da du helt selv kan vælge alt efter, hvad der er nemmest for dig.

Når du har gjort det, er du allerede klar til at benytte dig af den specifikke streamingtjeneste.

Hvis du allerede har et abonnement på en af streamingtjenester, skal du selv sørge for at opsige det. Det kan du gøre lige med det samme, så du hurtigst muligt kommer af abonnementer, så du ikke skal betale dobbelt for det. Waoo skriver selv, at hvis du oplever udfald på streamingtjenesten, så skal du kontakte selve streamingtjenesten og ikke Waoo, da de bedre kan hjælpe dig, hvis du oplever problemer.