Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Stream dine yndlingsserier og film gratis og lovligt på internettet

Med streaming er der mulighed for at se et væld af forskellige film og tv-serier via internettet. Det kan derfor være svært at finde ud af, om du er i gang med lovlig eller ulovlig streaming, da dette godt kan være svært at overskue. Vi har derfor lavet denne artikel, så du altid kan sikre dig, at du er i gang med lovlig og gratis streaming af film og serier på internettet.

Læs med videre så du aldrig igen bliver i tvivl.

Streaming af serier og film via internettet

Det helt store lige nu er at streame serier og film via din internetforbindelse. Dette kan gøres både via ens tablet, computer eller tv, hvorfor du kan se det lige præcis hvor og hvornår, du har lyst. Det er skam helt lovligt at benytte sig af streaming via dit internet, hvis selve streamingtjenesten har rettighederne til selve indholdet.

Hvis streamingtjenesten ikke har dette, så er det rent faktisk ulovligt. Eksempelvis er HBO Nordic, TV2 Play, CMore, Netflix, Viaplay helt lovlige streamingtjenester, som du bare kan benytte dig af uden at være bekymret for, om du er i gang med noget ulovligt. De koster selvfølgelig et månedligt abonnement, hvilket ulovlige sider ofte ikke gør, hvilket altid kan være en indikation på, at der er noget galt. Dog er der også streamingtjenester, der ikke tager nogle penge for deres indhold uden at være ulovligt.

Det kan derfor være noget af en jungle at finde rundt i. Vi har fundet de gratis sider, hvor du helt gratis kan streame lovligt uden at være bekymret.

DR TV

DR TV er en gratis streamingtjeneste, der er helt lovlig. DR TV har rettighederne fra DR, og du betaler for denne tjeneste gennem licensen. Du kan derfor bare slå dig løs inde på denne side, hvis du gerne vil se nogle af DR’s programmer.

Her finder du ikke nogen reklamer, så du kan blot sætte dig godt til rette. Hvad enten du gerne vil se et hyggeligt fredagsprogram, Aftenshowet hver aften eller TV-avisen, så kan du det hos DR TV.

VIAFREE

Hvis du er vild med reality, så skal du slå dig løs hos Viafree. Her kan du nemlig finde alle de programmer, som der bliver sendt på eksempelvis TV3. Det koster dig ikke en krone, men du skal dog finde dig i nogle lange reklamepauser.

Dog kan du altid hente en kop kaffe eller te eller holde en tissepause, mens disse er i gang. Siden er både lovlig og helt gratis, hvorfor du kan se denne tjeneste uden at have et månedligt abonnement. Mange af de samme serier findes på Viaplay, som er en streamingtjeneste du skal betale for hver måned.

DPLAY

DPLAY er en gratis og lovlig streamingtjeneste, hvor du kan finde mange af de mest populære programmer fra Kanal 4 og Kanal 5. Hvis du er vild med De Unge Mødre, Politijagten eller noget helt tredje, kan du finde disse serier på denne tjeneste. Du kan også vælge at betale for et abonnement, hvis du vil have flere fordele, end hvad du kan få med den gratis udgave.