Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Streaming af film via mobilt bredbånd

Streaming og mobilt bredbånd

Når du skal vælge en bestemt type af internet, har du i dag masser af muligheder. Der er fordele og ulemper ved alle former for internet, hvorfor du skal vælge den metode, der passer bedst til dig og dine behov.

En metode, til at få internet på, er med hjælp fra et mobilt bredbånd. Mobilt bredbånd er især for forbrugere, der gør brug af internettet flere forskellige steder. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil have internet derhjemme, have det med på farten samt i sommerferien.

Hvis dette er tilfældet, kan mobilt bredbånd være en god idé.

Vær opmærksom på hastighed og dækning

Som nævnt er der nogle forskellige ting, du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil bruge mobilt bredbånd til streaming af film. Ligesom andre former for internet, så har mobilt bredbånd en begrænsning i form af hastigheden. Derudover har internetudbyderne heller ikke de samme signaler samt den samme dækning, hvorfor du også skal være opmærksom på dette, da det kan have en indflydelse på, hvor godt dit mobile bredbånd virker.

Det kan derfor være en fordel at undersøge, hvilke udbydere, der tilbyder den bedste dækning i dit område eller i de områder, hvor du ønsker at gøre brug af det mobile bredbånd til streaming af film.

Hvis du vil streame online, så er 3G som regel nok. Men hvis du gerne vil streame en god kvalitet eller i HD, så anbefaler vi, at du i stedet bruger 4G. I dag har de fleste mobile enheder 4G, hvorfor du sagtens vil kunne benytte dig af mobilt bredbånd til streaming af film på forskellige streamingtjenester såsom Netflix, Viaplay, HBO Nordic, C More og så videre.

Vær opmærksom på dataforbruget

Sidst men ikke mindst skal du også være opmærksom på, hvor meget data du må bruge, hvis du har et mobilt bredbånd. Der er som regel en begrænsning for dette, hvorefter hastigheden ikke vil være lige så hurtig, hvis du bruger mere end, hvad du har af data. Hvis du streamer via det mobile bredbånd, så kan det hurtigt bruge en masse data, hvilket du naturligvis skal have in mente.

Derudover bruger det også mere data, jo bedre kvalitet du streamer i. Det anbefales derfor ikke, at du gør brug af HD eller Full HD hele tiden, da det hurtigt kan ende med at sluge al din data - medmindre du selvfølgelig har et ubegrænset brug af data med dit mobile bredbånd.