Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Streamingtjenester hvis jeg vil se serier og film

  • Indholdsfortegnelse

    8 punkter

  • Læsetid

    6 minutter

  • Siden er opdateret

    05/12-2023

Masser af streamingtjenester at vælge imellem

Der er i dag kommet så mange streamingtjenester på markedet, hvor du finder et stort sortiment af diverse serier og film. Men hvilken eller hvilke tjenester er den rette for dig? Det har vi taget et kig på, da vi her gennemgår nogle af de mest populære streamingtjenester her i Danmark. Det eneste du har brug for er internet eller bredbånd - og så er du klar til at streame film og serier.

Netflix

Den mest populære streamingtjeneste i Danmark må siges at være Netflix. Her kan du finde et stort udbud af film og serier for enhver smag. Du kan finde film og serier i alle genre - og de har også et godt udvalg til børn.

Fordelen ved Netflix er, at de også har deres eget originale indhold, som du ikke kan finde andre steder. Det billigste Netflix-abonnement koster 79 kroner om måneden. Du kan prøve Netflix gratis i 1 måned.

Viaplay

Hos Viaplay kan du finde alle programmer fra TV3’s kanaler samt en hel masse andet. Streamingtjenesten har en god blanding af både film og serier samt indhold til børn. Fordelen ved Viaplay er, at nye afsnit kommer ud meget hurtigt efter, de er blevet vist på Tv.

Man skal derfor ikke vente længe, hvis man følger en spændende serie på Viaplay. Et Viaplay-abonnement koster 99 kroner om måneden. Du kan prøve Viaplay gratis i 14 dage.

HBO Nordic

HBO Nordic er fyldt med kvalitetsindhold og er især populær på grund af deres serier. Det er nemlig på denne tjeneste, at du kan finde Vikings, Game of Thrones, The Handmaids Tale og Big Little Lies. Der er nye serieafsnit hver eneste uge, og der kan også findes et mindre udvalg af film.

Et abonnement hos HBO Nordic koster 99 kroner om måneden. Du kan prøve HBO Nordic gratis i en måned.

C More

C More er fyldt med masser af nordiske serier samt flere nyere film. Selvom udvalget ikke er så stort, så er der masser af kvalitetsserier og film at vælge imellem. Du har mulighed for at prøve C More gratis de første 14 dage.

Et abonnement koster 99 kroner om måneden.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video har et godt udvalg af forskellige film og serier. De har både nyere og ældre indhold, så der er en masse at vælge imellem uanset, hvad du har lyst til at se. Det er muligt at få den første uge gratis hos Amazon Prime Video.

Abonnementet koster kun 2,99 euro de første 6 måneder, hvorefter det stiger til 5,99 euro.

Hayu

Hayu er en streamingtjeneste, som du skal abonnere på, hvis du er vild med amerikanske realityserier. Det er nemlig her, at du kan finde serier såsom Keeping Up With The Kardashians og Real Housewives-serierne. Du kan prøve tjenesten gratis i 30 dage.

Abonnementet koster 49 kroner om måneden.

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på InternetTjek.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.