Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Tag det mobile bredbånd med på ferien

Hvis du gerne vil have noget internet med på ferien, så har du faktisk i dag flere muligheder. Du kan for eksempel tage dit mobile bredbånd med på ferien, hvis du ønsker adgang til internettet, mens du er væk.

Husk det mobile bredbånd på ferien

Hvis du gerne vil læse dine daglige nyheder, opdatere dine sociale medier eller se film, mens du er på ferie via internettet, så har du faktisk en god mulighed for dette. Du behøver derfor ikke undvære dine daglige nyhedsopdateringer eller sociale medier fix hver dag på ferien. I dag kan du nemlig tage dit mobile bredbånd med på ferien og så få internet på den måde.

Det kan selvfølgelig også være, at du har data via din smartphone. I dag er der nemlig mange abonnementer, der har data indenfor EU. Men hvis du ikke har lyst til at bruge dette, så er det bare med at tage dit mobile bredbånd med. Det kan nemlig være godt at bruge en aften, hvor du ikke har lyst til at opleve noget, men bare gerne vil være i sengen og se en god film.

Det er ikke så svært at bruge det mobile bredbånd i udlandet, så længe du har styr på nogle forskellige ting inden afrejse. Dog skal du lige være opmærksomme på enkelte faktorer, som du skal tjekke, inden du tager afsted for at være sikker på, at du kan komme på internettet med dit mobile bredbånd i udlandet.

Det skal du gøre med dit mobile bredbånd på ferien

Hvis du skal have data i udlandet - udover din EU-data - så kan det ofte være en god idé at købe et taletidskort, som typisk kan puttes i dit eget USB-modem (altså dit mobile bredbånd). Dog skal du lige være opmærksom på at USB-modemmet ikke er simlåst. Dette kan du enten undersøge på udbyderens hjemmeside på dit eget login eller ved at ringe til din udbyder.

Derudover skal du også finde ud af, om du kan bruge dit eget USB-modem på udenlandske signaler. Når du har undersøgt dette og det hele er i orden, så er det bare med at tage på ferie og finde et taletidskort, som du kan bruge. Du finder ofte et taletidskort hos lokale kiosker eller supermarkeder i udlandet, som du vil kunne bruge til data i udlandet i dit USB-modem. Find ud af hvor meget data du rent faktisk har brug for, inden du køber dit taletidskort.

Ellers kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du enten køber alt for meget, eller hvis du konstant skal tanke op på dit taletidskort. Nu er der ikke andet for end at nyde din ferie med data på dit mobile bredbånd.