TDC har bedste dækning ifølge ny undersøgelse

Den nye undersøgelse fra Teknologisk Insitut viser i år, at TDC har den bedste dækning i Danmark.

I den nye undersøgelse har TDC lagt vægt og fokus på høje download og uploadshastigheder. Her viser det sig nemlig at TDC er en del foran de andre udbydere. Også selvom Telenor og Telia har slået deres netværk sammen, er de dog blevet testet hver for sig i den nye undersøgelse.

Undersøgelserne bled betalt af TDC

Ikker så underligt, så er den nye undersøgelse fra Teknologisk Insitut købt og betalt af TDC. Det samme skete også sidste år, da Telenor vandt som den udbyder med bedste dækning, også her købt og betalte Telenor for undersøgelsen.

Dog har TDC investeret 4 milliarder kroner i 3.400 nye mobilmaster i Danmark. Derfor er det også muligt at tro, at selvom undersøgelsen blev betalt af en anden udbyder, kunne TDC komme på første pladsen med den nye og mere udbredte dækning.

Sådan klarede udbyderne sig

Undersøgelsen er blevet vurderet ud fra forskellige parametre som tilsammen skulle vurdere kundeoplevelsen. Her opnår TDC en 72 procent fejlfri kundeoplevelse, mend Telenor og Telia begge har en 42 procent fejlfri kundeoplevelse, og 3 kommer tæt efter med 38 procent.

Udover den gode kundetilfredshed lancere TDC også en ny app som gør det let for kunderne at give feedback på TDC og dens mobildækning, helt anonymt.